Spausdinti šį puslapį
Paskelbtas Sportas

Tinklinio mylėtojams – naujos aikštelės

Antradienis, 02 August 2016 16:10 Parašė 
Juostelę perkerpa ir tinklinio aikšteles oficialiai atidaro M. Sinkevičius, R. Stupurienė ir M. Vasiliauskas. Juostelę perkerpa ir tinklinio aikšteles oficialiai atidaro M. Sinkevičius, R. Stupurienė ir M. Vasiliauskas.

Beveik tris mėnesius centriniame stadione vyko naujų tinklinio aikštelių įrengimo darbai. Iš pradžių buvo planuojama renovuoti ir senas aikšteles, tačiau vėliau tos minties atsisakyta. Trys aikštelės įrengtos pagal visus joms keliamus reikalavimus, taip pat pastatytos ir nedidelės tribūnos. Naujos tinklinio aikštelės oficialiai atidarytos ketvirtadienio pavakarę.

Šios sporto šakos puoselėtojas Žilvinas Galimovas susirinkusiems tinklininkams pristatė svečius. Jonavoje yra įsikūrusi tinklinio asociacija, taip pat turime nemažai šios sporto šakos mėgėjų, todėl, rajono mero Mindaugo Sinkevičiaus žodžiais, būtent dėl to ir įrengtos naujos tinklinio aikštelės. Jei bus daug sportuojančių, ateityje galėtų atsirasti ir daugiau aikštelių, juolab kad erdvės yra.

Ž. Galimovas merui įteikė paplūdimio tinklinio žaidėjo marškinėlius. Sveikinimo žodį tarė Lietuvos tinklinio federacijos prezidentas Marius Vasiliauskas, kuris apžiūrėjo ir įvertino ne tik naujas tinklinio aikšteles, bet ir Jonavos areną. LTF prezidentas M. Vasiliauskas patikino, kad Jonavoje planuojama vykdyti nacionalines ir net tarptautines varžybas, todėl jis tikisi didelio būrio tinklinio mėgėjų ir vaikų, mėgstančių paplūdimio tinklinį.

Perkirpus simbolinę juostelę, pirmieji draugiškame mače naująją aikštelę išmėgino Jonavos tinklinio mėgėjų (Merūnas Savickas, Vilius Stankevičius, Rigvita Kunevičienė) ir Jonavos rajono tarybos narių (Laurynas Gailius, Povilas Garbauskas, Sergejus Jefimenka) komandos. Pergalę rezultatu 15:7 šventė tinklinio mėgėjai.

Vėliau į paplūdimio tinklinio turnyrą įsisuko devynios mėgėjų komandos.

Gytis RAMANAUSKAS