Paskelbtas Renginiai

Šventė-konkursas TRENK POLKUTĘ

Trečiadienis, 16 November 2022 11:07 Parašė 

Ar žinote, kur dainos tokios mielos, jog negali nedainuoti? Kur ant parketo polkos ritmu sukasi žavios damos ir puikūs džentelmenai? Ar žinote, kur vienoje vietoje galima pamatyti visus geriausius Jonavos folkloro ir liaudiškos muzikos atlikėjus? Ogi šventėje-konkurse "Trenk polkutę"!

Rajono suaugusiųjų ir vaikų folkloro ansamblių, tradicinių bei liaudiškų kapelų, pavienių muzikantų bei pasakorių šventė-konkursas TRENK POLKUTĘ įvyks 2022 m. lapkričio 19 d. 12 val. Kad kultūra būtų prieinama visiems, ne tik miesto gyventojams, kiekvienais metais konkursas keliauja į vis kitą Jonavos rajono kaimą. Šiaip metais susibursime Juškonyse! Ten ne tik sutrenksime polkutę, bet ir pasiklausysime skambių dainų, smagių melodijų, šmaikščių pasakojimų ir net humoristinių vaizdelių.

Esate kolektyvo narys, vadovas? Galbūt laisvalaikiu grojate instrumentu ar mokate įdomiai pasakoti? Tuomet aktyviai registruokitės, nes geriausieji krašto atlikėjai bus pastebėti, apdovanoti ir gausiai aplodismentais apiberti!