Paskelbtas Renginiai

Rudens ranča

Ketvirtadienis, 27 October 2022 10:06 Parašė 

Saulėtą spalio popietę Veiklos centro bendruomenė visus draugus pakvietė į rančą švęsti rudens. Čia visų susirinkusiųjų laukė įvairūs šerifų ir kaubojų ištvermės išbandymai, grupės „Rančos reindžeriai“ pasirodymai bei puiki nuotaika. Šventės dalyviai galėjo savo jėgas, vikrumą bei sumanumą išbandyti bandant pagauti arklį ir prisegti jam uodegą, įvaldyti lasą ir pagauti laukinį žirgą, taip pat pažaboti mustangus ir dalyvauti lenktynėse, o aukso kasykloje galėjo patikrinti savo apsukrumą ir prisikasti galybę aukso.   

Labai džiugu svečiuose sulaukti tiek garbingų svečių, tai Jonavos raj. savivaldybės mero pavaduotoja Birutė Gailienė, LR seimo nario Eugenijaus Sabučio padėjėja Audronė Bagdonavičienė, Jonavos raj. savivaldybės Tarybos narys Erlandas Andrejevas, Jonavos raj. savivaldybės Socialinės paramos skyriaus vedėja Daiva Ūselienė, Jonavos kultūros centro direktorius Sergejus Jefimenka, renginių režisierė Ieva Kuodelytė-Saudargienė, Sutrikusio intelekto žmonių globos bendrijos „Jonavos Viltis“ bei Jonavos vaiko ir šeimos gerovės centro bendruomenių atstovai, draugai ir tėveliai.

Bičiulystė, bendrystė ir gyvi susitikimai yra neabejotini gyvenimo malonumai, teikiantys žmonėms visokeriopą naudą, tad iki kitų, netolimų susimatymų!

Jonavos rajono neįgaliųjų veiklos centras

Nuotraukų autorius – fotomenininkas Audrius Reipa