Spausdinti šį puslapį
Paskelbtas Laisvalaikis

Kaip išsirinkti kailinius šiai žiemai?

Pirmadienis, 03 October 2022 11:12 Parašė 

Daugumoje šaltų žiemos dienų daugiau nei šiltų vasaros dienų, todėl įsitikinkite, kad pasirinkote jums tinkantį šalto oro viršutinių drabužių variantą. Būkite pasiruošę šaltam ir galbūt šlapiam bei sniegingam orui. Jums nereikia paaukoti stiliaus dėl komforto ir šilumos. Investuokite į stilingą ir funkcionalų tikro kailinį paltą, kailinę striukę, kailinę parką, kailiuku papuoštą drabužį ar kailinę liemenę ir atnaujinkite savo žiemos garderobą. Nėra panašaus produkto į tikrą kailinį drabužį, kuris ilgais žiemos mėnesiais jus sušildys ir atrodys prašmatniai!

Kailis yra tvariausias ir šilčiausias iš natūralių audinių

Kokybiškas tikro kailio drabužis tarnaus ilgus metus. Įsigiję geros kokybės kailinį, su nekantrumu lauksite žiemos! Štai svarbūs dalykai, į kuriuos reikia atsižvelgti perkant pirmąjį kailinį. Pirmojo kailinio įsigijimas gali būti bauginantis, tačiau čia yra keletas paprastų taisyklių ir ekspertų patarimų. Tikras kailis yra labai universalus, o stiliaus galimybės yra neribotos.

Svarbu apsilankyti pas patikimus kailinių tiekėjus

Būtinai atlikite savo tyrimą. Pradėkite apsilankę kailinių svetainėje, kad įsitikintumėte, jog kailiniai yra geros kokybės. Taip pat galite rinkoje rasti ir rinktis iš daugybės kailių gamybos būdų. Nuo kirptų kailių iki apverčiamų kailių iki drabužių su kailiniu pamušalu. Patyręs kailininkas gali atsakyti į visus jums rūpimus klausimus ir padėti nuspręsti, koks kailio tipas geriausiai tinka jūsų biudžetui ir gyvenimo būdui.

Kaip įsitikinti, kad kailis yra geros kokybės?

Nesunku atskirti dirbtinį kailį nuo tikro kailinio, jei žinai, ko ieškoti. Nebijokite žiūrėti ir liesti kailį. Tikras kailis atrodys švelnus ir šilkinis, o dirbtinis kailis, pagamintas iš naftos chemijos produktų, bus šiurkštus ir jaučiasi sintetinis. Tikras kailis turi tankų minkštą apatinį kailį po ilgais blizgiais apsauginiais plaukais. Tikrame kailiniame drabužyje kiekviena atskira ilgų apsauginių plaukų sruoga nusmailėja iki smulkaus taško (nebent kailis nukirptas ir apsauginiai plaukai buvo pašalinti), o dirbtinio kailio atskirų sruogų galiukai yra buki nuo jo pagaminimo. Jei matote sintetinio pynimo audinį, tai yra dirbtinis kailis. Tikro kailio oda turėtų jaustis kaip zomša, o švelniai spaudžiant turėtų šiek tiek pasiduoti. Būtinai ieškokite dizainerio, kuris prekiauja tikrais kailiniais. Lengviausias būdas sužinoti, ar kailinis pagamintas iš tikro ar dirbtinio kailio, yra apžiūrėti po pamušalu. Pažiūrėkite tarp pamušalo ir apatinės kailio pusės. Čia galite pamatyti, ar paltas buvo pagamintas iš sintetinės medžiagos, ar iš kailių, susiūtų. Dirbtiniai kailiai nėra biologiškai skaidūs, o daugelis netikrų kailių patenka į sąvartynus. Tikras kailis yra biologiškai skaidus. Patikrinkite kailinio etiketėje nurodytą kilmės šalį. Kiekvienas kailis turi turėti etiketę, kurioje būtų nurodyta, iš ko jis pagamintas, ir kailio kilmės šalis. Kailio kokybė labai priklauso nuo naudojamų kailių kilmės. Aukščiausios kokybės natūrali audinė yra iš JAV.

Kaip turėtų atrodyti kailiniai?

Tegul veidrodis bus jūsų vadovas. Būtinai pažiūrėkite į paltą iš visų pusių. Jei paprastai dėvite megztinį ar švarką, būtinai atsineškite jį pasimatuoti su paltu, kad įsitikintumėte, jog jums patogu juos dėvėti kartu. Jūsų paltas turi gerai priglusti ir jaustis lengvas ant pečių. Palto pečiai, rankovių kraštai turi tolygiai kristi aplinkui. Kailinis paltas niekada neturėtų būti per storas ar per didelis. Kailis turi atrodyti blizgus, o natūralūs kailio ženklai turi būti vienodi. Investuokite į kokybišką kailį, kuris turėtų tarnauti dešimtmečius, tinkamus kailinius rasite „Itališki drabužiai“, UAB.