Spausdinti šį puslapį
Paskelbtas Aktualijos

Inovatyvūs priedai žemės ūkio technikai – kinta savo kokybe

Trečiadienis, 28 September 2022 11:47 Parašė 

Pradėjus ieškoti priedų žemės ūkio technikai, pamatysite, kad jų kainos yra labai įvairios. Nuo tokių, kurie kainuoja ypač pigiai, iki tokių, kurie brangesni. Kyla klausimas – ar kainą lemia kokybę? Atsakymas yra įvairiapusis. Tai priklauso nuo to – kur įranga bus perkama ir kokias garantijas pardavėjas teikia.

Pigūs gaminiai – nesertifikuoti

Pradėjus ieškoti gaminių pamatysite, kad jų kainos yra labai įvairios. Ta pati technika, kuri vizualiai gali atrodyti labai panašiai – kainuoja įvairiai. Ar tai lemia ir jos kokybę? Dažniausiai – taip.

Pavyzdžiui, lygiagretaus vairavimo įranga gali kainuoti labai pigiai. Dažniausiai tokie gaminiai yra nesertifikuoti. Štai jeigu Jus tikrai domina gera kokybė – įsigyti galima http://www.iagro.lt/produktai/produktai/lygiagretaus-vairavimo-iranga/vairavimo-sistemos/.

Deja, nesertifikuoti gaminiai nėra patikrinti. Dėl to negalite būti tikras, kad jie veiks taip, kaip turi. Jie ne tik trumpiau tarnauja, tačiau ir neatlieka svarbiausių funkcijų, kurioms buvo kurti. Svarbu pirkti iš legalių prekybos vietų, tam tikrų atstovų mūsų šalyje. Tuomet būsite ramus, kad įsigijote puikiai tarnausiančią įrangą, kuri dažniausiai yra parduodama ir su garantijomis.

Domėkitės garantijomis

Kad ir kokie priedai bus perkami – svarbu, kad jie būtų su garantija. Daugeliui ūkininkų tai atrodo smulkmena, kadangi jie yra ramūs, jog perka įrangas patikimose prekybos vietose. Deja, labai dažnai tenka vėliau pergyventi dėl garantijos nebūvimo, kadangi sistemos sutvarkymas yra labai brangus. Dažniausiai visi prekybininkai, kurie siūlo įsigyti įrangas legaliai – jas parduoda su garantijomis, belieka kuo daugiau dėmesio skirti sąlygų įskaitymui, kad žinotumėt – kada jos yra teikiamos. Drėgnomačio kaina, pavyzdžiui, gali kisti priklausomai nuo to – ar įranga bus parduodama su garantija, ar be jos.

Kitų ūkininkų patirtys

Renkantis sistemas taip pat visada verta tartis su kolegomis. Jie gali iš savo patirties pasakyti – koks priedas arba kokio gamintojo siūlomas priedas jiems tiko. Galima drąsiai sakyti, kad mūsų šalyje ūkininkai yra vieni draugiškiausių verslininkų. Jie tikrai labai noriai dalinasi informacija bei patirtimi. Tai nėra ta sfera, kur verta konkuruoti. Juk labai daug lemia oras, o jis jau yra kiekvieno ūkininko malonėje.

Perkama internetu

Kad ir kokios priedo Jums reikia – šiuo metu įsigyti galima juos internetu. Tai yra labai patogu, kadangi galima pamatyti akcijas sumokėti mažiau, tačiau už geros kokybės įrangą. Galiausiai, internetas taip pat suteikia galimybę labai patogiai palyginti variantus. Matyti – kiek kainuoja viena arba kita sistema, galima išsivesti rinkos kainas, kurios padeda orientuotis – kokia suma yra racionali už geros kokybės įrangą.

Nemokamos konsultacijos

Kad ir ko Jums reikia – visada siūlome kreiptis į atsakingus asmenis, kurie prekiauja įranga. Tokiu atveju galėsite gauti ne tik nemokamas konsultacijas, tačiau taip pat ir patarimus, kurie padės geriau prižiūrėti sistemą ir žinoti kaip reikia reaguoti į tam tikrus jos pokyčius. Jos gera įranga tarnauja daug metų be jokių problemų, tačiau žinojimas – visada gerai.

Žemės ūkio darbai, su gera, inovatyvia įranga, tikrai bus kur kas paprastesni. Svarbiausia domėtis inovacijomis, kurios dėl savo mažėjančių kainų tampa prieinamos daugeliui.