Degalinę įsirengė... garaže

Penktadienis, 22 July 2016 15:47 Parašė 

Jonavos PK Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai gavo informaciją, kad viename Skarulių gatvėje esančiame garaže yra neteisėtai laikomas ir parduodamas dyzelinas. Informacija pasitvirtino.

Liepos 14-ąją Kriminalinės policijos pareigūnai nurodytame garaže rado ir paėmė apie 600 l dyzelino, taip pat ir įrangą dyzelinui pilstyti. Garažo savininkas (gim.1979 m.) negalėjo pateikti dyzelino įsigijimo dokumentų.

Vyriškiui, kuris nelegaliai laikė akcizais apmokestinamas prekes, pradėta administracinė teisena pagal Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodekso 163(2) str. „Akcizais apmokestinamų prekių (išskyrus energinius produktus ir elektros energiją) įsigijimas, laikymas, gabenimas, naudojimas ar realizavimas pažeidžiant nustatytą tvarką“.

Policijos pareigūnai primena, kad apie vietas, kuriose prekiaujama akcizais apmokestinamomis prekėmis, apie asmenis, užsiimančius tokia neteisėta veikla, policijai galima pranešti internetiniame puslapyje www.beseselio.lt, anoniminiu pasitikėjimo telefonu (8 37) 30 30 50 arba bendruoju pagalbos telefonu 112.

Jonavos PK inf.