Paskelbtas Miesto naujienos

Savitarnos plovykla „H2Auto“ Jonavoje: nauji pasiūlymai verslui

Trečiadienis, 14 September 2022 16:08 Parašė 
A. Terebeiza. A. Terebeiza.

Per šešerius metus įsitvirtinęs Lietuvos privačių klientų rinkoje, savitarnos plovyklų tinklas „H2Auto“ numato tolimesnę paslaugų plėtrą. Pasak įmonės atstovų, klientus pavyksta pritraukti patogiu, išmaniu aptarnavimu, kokybiškomis paslaugomis bei konkurencingais pasiūlymais.

„H2Auto“ yra Lietuvos savitarnos plovyklų rinkos lyderė su didžiausiu tinklu – 15-oje šalies miestų veikia 25 plovyklos. „H2Auto“ plovykla Jonavoje, Chemikų gatvėje atidaryta 2018 metais.

Pasak bendrovės operacijų skyriaus vadovo Andriaus Terebeizos, miesto gyventojai jau įpratę prie kokybiškų ir saugių „H2Auto“ švarinimosi paslaugų.

„Plovyklos operatorių komanda rūpinasi estetiška aplinka, įrenginių bei paslaugų kokybe du kartus per dieną, o aptarnavimo paslaugas telefonu teikiame 24 valandas per parą. Plovykloje plaunami tiek komerciniais lipdukais apipavidalinti ar nestandartinių gabaritų automobiliai, tiek ir statybų įranga. Žmonės jau seniai įsitikino kėbulą tausojančios technologijos privalumais. Be to, esame itin šiuolaikiški – pavyzdžiui, žmogus gali paspausti plovimo pauzę, atsakyti į svarbų skambutį, ir už tai nemokėti“, – pasakoja A. Terebeiza.

Praėjusiais metais plovyklos paslaugomis klientai Jonavoje pasinaudojo daugiau nei 10 tūkst. kartų. Nuolat augantį klientų skaičių lėmė ir praėjusiais metais modernizuota klientų patirtis: pristatyta visus priežiūros įrenginius aktyvuojanti išmanioji programėlė, šių metų birželio mėnesį plovyklos kasoje įdiegtas atsiskaitymo negrynaisiais pinigais modulis.

„H2AUTO išmanioji programėlė buvo tikslingai kuriama mūsų verslui, nuodugniai ištyrus klientų lūkesčius. Joje pristatėme nuolaidų planus gyventojams bei verslo klientų aplinką su progresinėmis lojalumo programomis. Vien per pirmąjį programėlės gyvavimo pusmetį ja pasinaudojo daugiau kaip  du tūkstančiai Jonavos vairuotojų“, – teigia „H2Auto“ vadovė Emilė Dirvinskienė.

Dar patogesnį ir sklandesnį verslo klientų aptarnavimą užtikrins netrukus startuosianti jiems skirta savitarnas svetainėje. Čia sutartis bus galima pasirašyti keliais paspaudimais, klientai taip pat galės užsakyti aktualias paslaugas.

„Drąsiai galime teigti, kad esame aktyviausi mitų apie savitarnos plovyklas griovėjai. Lietuvoje verslo klientams gauti vieną sąskaitą faktūrą per mėnesį ar turėti automatiškai kas mėnesį atsinaujinantį kreditą už plovimo paslaugas dar atrodo kaip mokslinė fantastika. Tačiau būtent tai ir siūlo „H2Auto“. Be to, verslai gali pasinaudoti ir progresinėmis lojalumo nuolaidomis. Už tokį dėmesį bei investicijas į klientų patirtis ir esame mylimi Lietuvos vairuotojų“, – sako E. Dirvinskienė.

Bendrovė tai pat didelį dėmesį skiria tvariai, aplinkai draugiškai veiklai: šiemet įmonė ketina gauti ISO aplinkosaugos ir vadybos sistemų sertifikatus, kurie patvirtins išteklių valdymo efektyvumą mažinant poveikį gamtai.

„H2Auto“ plovykla Jonavoje yra Chemikų g. 1. Sužinokite daugiau apie paslaugas svetainėje www.h2auto.lt