„Teroristas“

Penktadienis, 22 July 2016 14:21 Parašė 

Liepos 18-ąją neapsikentusi nuolatinio sutuoktinio smurto, į pareigūnus kreipėsi 1962 m. gimusi jonavietė. Moteris pranešė, kad liepos 17-osios pavakarę šeimos automobiliu iš sodo, esančio Albertavos kaime (Dumsių sen.), susiruošė į namus. Visą kelią iki pat Jonavos moters sutuoktinis (gim. 1958 m.) nenustygo vietoje: sudavė kumščiu į veidą, tampė už plaukų, ne kartą kumščiavo į galvą ir į ranką. Apie vyro žodyną net kalbėti neverta... Beje, vyras buvo blaivus. Jonavietės teigimu, sutuoktinis smurtauja ne pirmą kartą.

Grasino nužudyti mamą...

Liepos 18-ąją, apie 19 val., viena Šafarkos kaimo (Užusalių sen.) gyventoja (gim. 1941 m.) namuose išgyveno tikrą siaubą. Jos neblaivus (2,22 promilės alkoholio) sūnus (gim. 1964 m .) mamą vaikėsi su peiliu rankose, grasino nužudyti ir sudeginti namus

Paaiškėjo, kad neblaivaus sūnaus pyktį sukėlė žinia, kad mama ketina parduoti namus.

Agresyvus vyras sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Po smūgio lūžo skruostikaulis

Žeimių miestelyje sumuštas 1996 m. gimęs jonavietis. Pirminiais duomenimis, jaunuoliui yra lūžęs skruostikaulis.

Apšvarintas automobilis

Liepos 20-ąją, 4 val. nakties policijai paskambino vienas Kosmonautų g. gyventojas. Vyras teigė kieme išgirdęs triukšmą, pašveitė prožektoriumi ir pastebėjo įtartiną, tamsų sportinį kostiumą dėvintį vyras, kuris sukinėjosi prie automobilio.

Atvykę pareigūnai apibūdinto asmens nerado, tačiau prie namo stovėjęs automobilis „VW Passat“ – apvogtas: išdaužtas durelių stiklas ir iš salono pavogtas multimedijos įrenginys.