Spausdinti šį puslapį
Paskelbtas Sportas

Darbinga šokių klubo „Bonus“ vasara

Trečiadienis, 31 August 2022 10:26 Parašė 

Šių metų klubo Bonus šokėjų vasara buvo ypač darbinga. Sezonas buvo kupinas treniruočių, varžybų bei pergalių. Todėl net ir vasarą nemažinome apsukų. Birželį skyrėme fiziniam pasiruošimui. Ne vienas jonavietis matė bėgančius berniukus ir mergaites aplink tvenkinius bei palei Nerį. Liepą skyrėme choreografijos tobulinimui, naujų kompozicijų kūrimui. Rugpjūtis – kasmetinė stovykla Alantoje. Geriausi treneriai iš Lietuvos ir Latvijos dalinosi savo žiniomis. 8-9 valandų kasdienės treniruotės nebuvo tokios sunkios, kai sportuoji su kitų 8 šokių klubų šokėjais bei dalyvauji įvairiuose renginiuose.

Rugpjūčio pabaigoje jau ir pirmosios sezono varžybos. Klubo pora Augustas Moročka ir Simona Jefimenkaitė dalyvavo tarptautinėse varžybose Štutgarte (Vokietija). Iškovota 10 vieta. Rezultatu labai džiaugiamės, nes tai neoficialus Europos čempionatas, kur susirenka patys stipriausi. O šį savaitgalį Augustas ir Simona startavo varžybose Rygoje. Jaunučių pora pateko į finalą ir iškovojo 6 vietą.

Visos klubo poros ruošiasi naujam sezonui ir startuos Klaipėdos arenoje vyksiančiose tarptautinės šokių federacijos varžybose. Laukia įtemptas sezonas. 

Klubo Bonus inf.