Paskelbtas Futbolas

„Lietavoje“ – brolių Eliošių tandemas

Pirmadienis, 18 July 2016 21:03 Parašė 

Prie Jonavos „Lietavos“ prisijungė dar vienas žaidėjas – nuomos pagrindais į klubą atvyko Vilniaus „Žalgirio“ saugas Tautvydas Eliošius, kuris nuo šiol Jonavoje rungtyniaus kartu su broliu Tadu Eliošiumi.

Nuo praėjusio sezono pabaigos Vilniaus „Žalgiryje“ žaidęs 24 m. futbolininkas liepos pradžioje pasiprašė būti atleistas iš klubo. T. Eliošius, kuris šį sezoną „Žalgirio“ gretose sužaidė 9 mačus, buvo nepatenkintas žaidimo laiku bei šį mėnesį treniravosi LFF I lygoje žaidžiančia „Žalgiris B“ komanda.

Prieš Vilniaus klubą saugas atstovavo šiandien jau neegzistuojančiai Pakruojo „Kruojai“, o karjerą pradėjo „Šiaulių“ klube. Be to T. Eliošius yra ne kartą žaidęs už Lietuvos U-19 bei U-21 jaunimo rinktines, buvo pakviestas ir į Lietuvos nacionalinę vyrų futbolo rinktinę.

91 numeriu pažymėtais marškinėliais žaisiantis futbolininkas Jonavos „Lietavos“ klube sustiprins saugų grandį, kuriai taip pat priklauso jo vyresnis brolis Tadas.

Tai jau penktasis „SMScredit.lt A lygos“ debiutantės naujokas, jau anksčiau klubą papildė gynėjai B. Spietinis ir E. Žarskis, puolėjas R. Krušnauskas ir vartininkas D. Babenko.

fklietava.lt informacija