Paskelbtas Aktualijos

Aukštos kokybės stogo dangų pasirinkimai

Penktadienis, 12 August 2022 05:41 Parašė 

Jeigu galvojate apie naujo stogo įrengimą ir dar tiksliai nežinote, kokią dangą stogui geriausia būtų rinktis, naudinga susipažinti su specialistų patarimais. Stogo dangų yra labai įvairių, kiekviena jų pasižymi savais privalumais ir trūkumais kalbant apie praktines savybes bei kainas. 

Toliau skaitydami sužinosite, kokie yra tie kertiniai elementai, į kuriuos svarbu atsižvelgti renkantis stogą bei galėsite susipažinti su patikimų tiekėjų pasiūlymais.

Grožis ir praktiškumas

Namo stogas atlieka ne tik apsauginę funkciją, tuo pačiu tai yra svarbi puošmena, vienas iš svarbiausių stiliaus elementų, kurį reikėtų pasirinkti tinkamai norint sukurti namą, kuris būtų ir vertingas, ir puošnus.

Nėra stogo dangos, kuri nebūtų graži, jeigu tik ji įrengiama tinkamai ir dera prie likusio statinio bei aplinkos. Pirmiausia svarbu atsižvelgti į tai, kas būtų jums naudinga praktiškai – t.y. į kainą ir kokybę, apsaugines funkcijas.

Visos stogo dangos yra pakankamai tvirtos ir ilgaamžės, puikiai apsaugo stogo konstrukcijas. Skirtumas tarp jų tik tas, kad vienos yra imlesnės kaitrai ir temperatūrų svyravimui, o kitos atsparesnės. Vienos gerai lyjant lietui, nes nesigirdi jokio garso, kitos lietaus triukšmui jautresnės.

Kiekviena stogo danga atveria plačias dizaino kūrimo galimybes, nes galite rinktis skirtingų spalvų ir formų medžiagas, sukurti norimą išdėstymą pagal savo skonį ir poreikius.

Stogo dangų kainos

Kitas svarbus aspektas renkantis dangą stogui yra kaina. Jeigu ieškote pigesnių variantų, idealiausiai tiks skardinė stogo danga, jei jūsų piniginė storesnė – galite rinktis keramines čerpes ar akmeninę stogo dangą. Tik turėkite omenyje, jog tie variantai, kurie yra ir labai praktiški ir išskirtiniai puošnūs, pareikalaus kiek didesnių išlaidų.

Renkantis stogo dangą taip pat svarbu atsižvelgti ir į tai, koks stogas, stogo nuolydis. Plokštiems stogams idealiausiai tiks bituminė danga, kai tuo tarpu šlaitiniams sprendimai gali būti įvairūs.

Išsirinkite iš plataus stogo dangų asortimento geromis kainomis! BMI Monier pasirūpins, kad jūsų stogui nieko nepritrūktų.

Daugiau apie stogo dangas sužinosite: https://www.bmilietuva.lt/