Paskelbtas Miesto naujienos

Vasaros laiku startavo pasiruošimo darbai didžiausioms metų šventėms

Penktadienis, 12 August 2022 11:03 Parašė 

Jonavos rajono savivaldybė pradeda ruoštis stebuklingam metų laikotarpiui – didžiausioms metų šventėms. Jonavos miestas per Kalėdas ir vėl puošis gražiausiomis dekoracijomis ir šviesomis!

Šiemet pagrindinė Jonavos miesto puošmena – Kalėdų eglutė nušvis Sąjūdžio aikštėje. Nuspręsta kas metus keisti Kalėdų eglutės vietą: pernai ji stovėjo Santarvės aikštėje prie savivaldybės, o šiemet bus grąžinama į tradicinę vietą Sąjūdžio aikštėje.

Jonavos pagrindinė Kalėdų eglutė džiugina pernai užėmusi 8-ąją, o užpernai 10-ąją vietas gražiausių Lietuvos Kalėdinių eglučių rinkimuose. Nuotraukų galerijoje matome kaip atrodė Kalėdinės miesto eglutės. Prisiminkime ir pasigrožėkime!

Miesto centre, Ramybės skvere, šiemet taip pat bus kuriamas jau tradicija tapęs unikalus Kalėdinių eglučių miestelis, kuris žadina smalsumą gyventojams ir miesto svečiams.

Jonaviečių kuriamos Kalėdinės eglutės džiugins jau ketvirtus metus iš eilės, viena už kitą gražesnės ir įdomesnės eglutės kuriamos miesto ir rajono įstaigų, organizacijų, bendruomenių kolektyvų.

Intensyviai bus ruošiamos ir puošiamos Jonavos miesto erdvės: aikštės, transporto žiedas, naujasis pėsčiųjų tiltas, gatvės.