Spausdinti šį puslapį
Paskelbtas Miesto naujienos

Rajono vadovai pasveikino Jonavos globos namų direktorę

Ketvirtadienis, 11 August 2022 14:45 Parašė 

Jonavos rajono savivaldybės vadovai su garbiu jubiliejumi pasveikino Jonavos globos namų direktorę Dalią Astrauskienę.

Ilgametė įstaigos vadovė savo darbštumu ir iniciatyvomis yra pelniusi didelę globos namų gyventojų, kolektyvo ir kitų rajono įstaigų pagarbą.

„Labai vertiname Jūsų prasmingą patirtį, sukauptą tarnaujant žmonėms. Linkime sveikatos, kantrybės ir gerų emocijų tiek Jūsų darbe, tiek ir asmeniniame gyvenime“, - jubiliatei linkėjo rajono meras Mindaugas Sinkevičius.

Jonavos globos namų direktorę pasveikino ir mero pavaduotoja Birutė Gailienė, savivaldybės administracijos socialinės paramos skyriaus vedėja Daiva Ūselienė.

D. Astrauskienė taip pat yra Lietuvos globos įstaigų vadovų asociacijos „Rūpestinga globa“ tarybos narė ir Lietuvos savivaldybinių globos įstaigų vadovų asociacijos narė. Patyrusi socialinė darbuotoja apdovanota aukščiausiu Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos apdovanojimu – ženklu „Gerumo žvaigždė“.

Jonavos globos namai yra socialinės globos įstaiga, teikianti socialines paslaugas suaugusiems su negalia arba senyvo amžiaus asmenims, kuriems yra būtina nuolatinė specialistų priežiūra.

Įstaiga nuolat dalyvauja įvairiuose projektuose, miesto šventėse ir renginiuose, organizuoja išvykas ir ekskursijas namų gyventojams.

Šią vasarą Jonavos globos namai tapo akredituota jaunimo savanorius priimančia organizacija, prisijungė prie Jaunimo savanoriškos tarnybos programos ir pakvietė jaunimą prisijungti prie įvairiausių veiklų su senjorais.