Paskelbtas Miesto naujienos

Slėnio angelas Jonas – Jonavos socialdemokratų dovana miestui

Antradienis, 09 August 2022 10:51 Parašė 

Jonavai minint 272-ąjį gimtadienį, ne vienas šventės dalyvis pastebėjo ant jau pastatyto ir šiuo metu įrenginėjamo baseino pastato nutūpusį baltą angelą. Į Joninių slėnį atsisukusią baltą skulptūrą miestui padovanojo socialdemokratų bendruomenė.

„Prieš keletą metų gimusi graži tradiciją miestui padovanoti kažką, kuo gali naudotis ar džiaugtis bet kuris jonavietis ir miesto svečias, pratęsta ir šiemet, - sako rajono meras, socialdemokratų Jonavoje skyriaus pirmininkas Mindaugas Sinkevičius. – Dar šiemet ketiname atverti Jonavos baseino, kuris buvo didžioji mūsų, socialdemokratų, kadencijos ambicija ir siekiamybė, duris. Pažadą jonaviečiams turėti baseiną praktiškai įgyvendinome, šis objektas neabejotinai taps traukos centru, todėl norėjosi suteikti jam bendruomenišką, jaukų, o kartu ir akį traukiantį akcentą“.

Naujasis baseino gyventojas pavadintas slėnio angelo Jono vardu. „Tikimės, kad angelas ne tik bus graži puošmena, bet taps ir viso miesto sergėtojo simboliu, - sako M.Sinkevičius.

Anksčiau Jonavai socialdemokratai yra dovanoję lauko šachmatų stalą, pasimatymų suolelį, sūpynes, lauko bibliotekėlių, magnolijų, dviračių priežiūros ir remonto bei elektrinių paspirtukų įkrovimo stotelę ir kitų miestą puošiančių praktiškų dovanų, kuriomis gali naudotis bei džiaugtis kiekvienas gyventojas.

LSDP Jonavos raj. skyriaus informacija

Politinė reklama.