Paskelbtas Miesto naujienos

Sukurta Jonavoje 2022

Trečiadienis, 20 July 2022 12:36 Parašė 

Liko paskutinės dienos iki konkurso „SUKURTA JONAVOJE“  pradžios. Kviečiame visus rajono verslininkus, galinčius pasididžiuoti savo sukurtais gaminiais ar paslaugomis, aktyviai dalyvauti ir teikti paraiškas konkurso komisijai.

Konkurso laimėtojai bus apdovanoti Jonavos miesto šventės metu (š. m. rugpjūčio 6 d.).

Paraiškos dalyvauti konkurse priimamos iki š. m. liepos 22 d. Jonavos r. savivaldybės administracijoje (Žeimių g. 13, Jonava, dokumentų priėmimo patalpose, I a.) ir el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

Konkurso nuostatai ir dalyvių paraiškos forma skelbiami https://www.jonava.lt/verslui/smulkaus-ir-vidutinio-verslo-skatinimas/740 ir www.chamber.lt . 

Plačiau apie konkursą:

  • paraiškas gali teikti tiek įmonės, tiek individualūs verslininkai, bet konkurso dalyvis bus ne verslo subjektas, o konkretus sukurtas gaminys arba paslauga, todėl vienoje paraiškoje galima pristatyti tik vieną gaminį ar paslaugą. Vieno verslo subjekto teikiamų paraiškų skaičius neribojamas;
  • kartu su paraiška pateikiamas išsamus gaminio ar paslaugos aprašymas. Gali būti pateikiamos fotografijos, gaminio ar paslaugos pripažinimą, paklausą ir kitus paraiškoje nurodytus kriterijus pagrindžiantys dokumentai ir smulkių, negendančių gaminių pavyzdžiai. Pasibaigus konkursui, gaminių pavyzdžiai, konkurso dalyviui pageidaujant, yra grąžinami.

Renkant laimėtojus bus vadovaujamasi šiais kriterijais:

  1. gaminio ar paslaugos unikalumas ir (arba) konkurencinis pranašumas rinkoje;
  2. gaminio ar paslaugos kokybė;
  3. gaminio ar paslaugos įvertinimai (apdovanojimai, straipsniai, vartotojų atsiliepimai, padėkos ir pan.);
  4. gaminio ar paslaugos sukūrimui, gamybai ar teikimui naudojamos inovacijos;
  5. gaminio ar paslaugos ekologiškumas, „draugiškumas“ aplinkai ir gamtai.

Pretendentus konkurso nuostatų ir paraiškų pildymo klausimais konsultuoja Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų Jonavos filialas, tel. 8 679 74 343 arba el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.