Spausdinti šį puslapį
Paskelbtas Miesto naujienos

„Teleloto“ Aukso puodą laimėjo jonavietis

Trečiadienis, 13 July 2016 11:23 Parašė 

Praėjusio sekmadienio, liepos 10-osios, „Teleloto“ vasaros lošimas žaidėjui iš Jonavos rajono, kuris bilietą pirko „Maximos“ (Plento g. 3) prekybos centre, atnešė ypatingą laimėjimą – Aukso puodą su 150 373 Eur.

50 ar 100 loterijos bilietų vienam žaidimui... Manote daug? Tik ne aistringam žaidėjui, senjorui iš Jonavos rajono, praėjusį sekmadienį laimėjusiam „Teleloto“ Aukso puodą. Dabar savo rankose vyras gniauš jau ne tik 100 bilietų, bet ir 150 tūkst. eurų.

Bilietus slėpdavo nuo žmonos

Didelės sumos laimėtojas save vadina aistringu žaidėju, jis „Teleloto“ bilietus perka nuo pat žaidimo gyvavimo pradžios kiekvieną savaitę. „Kažkam sekmadieniais į bažnyčią, o man – „Teleloto“, – juokėsi vyras. Jis taip pat prisipažino, kad kurį laiką pirkdavo po 50 ar net 100 bilietų per savaitę. „Žmona jau ir pykdavo, tad kartais net nuslėpdavau“, – šypsojosi žaidėjas. Tačiau, pasak vyro, laimėti didelius pinigus niekada nebuvo jo pagrindinis tikslas, tai tiesiog pramoga ir geras laiko praleidimas tikrinant bilietus. „Nesvarbu – laimi ar nelaimi – juk vis tiek žaidi!” – pareiškė laimėtojas.

Pasiteiravus, ar ir lemtingam žaidimui 150 tūkst. Eur laimėtojas taip pat turėjo 100 bilietų, vyras prisipažino turėjęs keturis. „Pirkau keturias dienas iš eilės po vieną bilietą – tokia mano taktika“, – pasakoti apie savo bilietų pirkimo metodus pradėjo žaidėjas. Pasirodo, vyras bilietus perka tik nuo antradienio arba trečiadienio. Ir tik popiet. „100 bilietų vienu kartu nesu pirkęs, tai ne mano metodas. Man patinka po kelis ar keliasdešimt įsigyti kelissyk per savaitę įvairiose vietose“, – kalbėjo žaidėjas.

Laimėti pinigai – vaikams

Apie 150 tūkst. Eur laimėjimą žaidėjas sužinojo pirmadienį ryte, bilietus patikrinęs internete. „Iš pradžių pagalvojau, kad laimėjau 15 eurų, bet paskui, geriau įsižiūrėjus...“ – pasakojo didelės sumos laimėtojas. Vyras sureagavo gana ramiai, iš pradžių niekam nesakė, tik vėliau, nuvykęs pas sūnų prasitarė jam, o grįžęs namo – ir žmonai.

Didžiąją dalį laimėtos sumos žaidėjas padalins vaikams, kuriems kaip tik reikalinga pagalba, nes įsirenginėja nuosavus būstus. „Mums su žmona pakanka gaunamų pensijų, namas įrengtas, gyvename šiltai ir patogiai, tad padėsime vaikams“, – teigė 150 tūkst. eurų laimėtojas.

Parengta pagal UAB „Olifėja“ pranešimą