Paskelbtas Miesto naujienos

A.Kulviečio g. gyventojai kviečiami balsuoti dėl eismo organizavimo jų gatvėje

Trečiadienis, 01 June 2022 11:37 Parašė 

Jonavos rajono savivaldybė skelbia A. Kulviečio gatvės gyventojų apklausą dėl automobilių eismo organizavimo A. Kulviečio gatve.

Gyventojų prašoma pasirinkti, ar grąžinti A. Kulviečio gatvėje vienpusį eismą, ar palikti dvipusį, kaip yra šiuo metu.

Eismas viena kryptimi A. Kulviečio gatvėje buvo nustatytas laikinai, P. Vaičiūno ir Žemaitės gatvių sankryžos rekonstrukcijos metu.

„Šiandien sankryža jau atidaryta, tačiau girdime kai kurių gyventojų nuomonę, kad dvipusis eismas A. Kulviečio gatvėje galėtų pasilikti: taip esą patogiau išvažiuoti iš lopšelio-darželio „Žilvitis“ ar kiemų, kurie yra arčiau Žemaitės gatvės. Suprantama ir gyventojų nuomonė, kuriems vienpusis eismas reiškia didesnę ramybę ir saugumą, todėl prašoma grąžinti tokį organizavimą, koks buvo anksčiau.

Todėl organizuojame šią apklausą, kuri padės savivaldybės Saugaus eismo komisijai priimti teisingą sprendimą“, - sako Jonavos rajono savivaldybės Saugaus eismo komisijos pirmininkas Erlandas Andrejevas.

Balsavimas vyksta savivaldybės interneto svetainėje jonava.lt. BALSAVIMAS ČIA. Balsuojama prisijungus elektroninėmis asmens identifikavimo priemonėmis. Gyventojai, nesinaudojantys internetu, savo nuomonę gali pareikšti atvykę į savivaldybę, 114, 115 kab. savivaldybės darbo metu. Su savimi turėkite asmens dokumentą.

Balsavimas vyksta birželio 1-8 dienomis.

Gyventojų apklausoje dėl eismo organizavimo A. Kulviečio gatvėje gali dalyvauti tik pilnamečiai Jonavos gyventojai, deklaravę savo gyvenamąją vietą A. Kulviečio gatvėje.