Paskelbtas Laisvalaikis

Patarimai, kaip išsirinkti vaikišką elektromobilį

Trečiadienis, 25 May 2022 10:42 Parašė 

Vis dažniau ir dažniau parkuose, aikštėse bei kitose įvairiose miesto vietose galima pamatyti vaikus, važiuojančius mažyčiais elektromobiliais. Iš tiesų tai gali būti puiki pramoga vaikui, skatinanti daugiau laiko praleisti gryname ore, todėl, jei norėtumėte tokią transporto priemonę nupirkti savo mažyliui, šiame straipsnyje pateiksime keletą patarimų, kaip ją išrinkti. 

Apkrova

Visų pirmiausia, rinkdami elektromobilį savo vaikui, pasidomėkite, kokia yra jo maksimali apkrova. Būtent tai padės suprasti, ar tai vienviečiai ar dviviečiai elektromobiliai vaikams. Taip pat turėkite omenyje, jog į vaikišką elektromobilį nerekomenduojama sodinti visai mažų vaikų, kadangi tai juos gali daugiau išgąsdinti nei pradžiuginti. Geriausias amžius, naudotis vaikišku elektromobiliu, yra tarp 2-3 metų, kada tuomet vaikas gali savarankiškai jį valdyti. 

Kokybė

Rinkdami elektromobilį savo vaikui, taip pat atkreipkite dėmesį ir į jo kokybę. Įsitikinkite, jog ši važiavimo priemonė yra pagaminta iš tvirto plastiko, o jo paviršius yra gana atsparus įvairiems įbrėžimams. Toks elektromobilis tarnaus kur kas ilgiau, todėl tada, kai vaikas jį išaugs, galėsite jį perleisti kažkam kitam. 

Akumuliatorius

Priklausomai nuo to, kokia yra akumuliatoriaus talpa, kelionės laikas su vaikišku elektromobiliu gali skirtis. Kuo jis talpesnis, tuo daugiau laiko vaikas su elektromobiliu galės važiuoti, todėl tai itin aktualu tiems tėveliams, kurie su vaikais vaikšto gana ilgą maršrutą. Na, o taip pat kuo daugiau vaikas galės pasivažinėti, tuo jis bus laimingesnis. 

Funkcijos

Galiausiai, taip pat atsižvelkite ir į tai, kokiomis papildomomis funkcijomis vaikiškas elektromobilis pasižymi. Galbūt jis turi muzikos grotuvą, veikiančius žibintus ar apšviečiamą skydelį? Kad ir kas tai bebūtų, jūsų vaikas tikrai bus sužavėtas tokiomis papildomomis galimybėmis.