Paskelbtas Miesto naujienos

Jonavos klubams prizininkams – savivaldybės premijos

Trečiadienis, 11 May 2022 09:20 Parašė 

Jonavos rajono savivaldybėje pasveikinti ir piniginėmis premijomis apdovanoti rajono sporto klubai, Lietuvos ir Baltijos čempionatuose užėmę prizines vietas.

Jonavos moterų tinklinio klubas „Aušrinė-KKSC“ šiemet iškovojo prizinę trečiąją vietą Baltijos tinklinio lygoje ir pasidabino sidabro medaliais Lietuvos moterų čempionate.

„Dar vienas įspūdingas sezonas mūsų jau nuolatinėms prizininkėms, - tinklininkių pergales įvertino rajono meras Mindaugas Sinkevičius. – Linkiu nesustoti ir ateityje garsinti Jonavos vardą tinklinio arenose“.

Prizinę antrąją vietą LFF Futsal A lygoje šiemet iškovojo Jonavos salės futbolo klubas „Vikingai“, jau trečius metus iš eilės žaidęs lygos finale.

„Vikingus“ pasveikinusi mero pavaduotoja Birutė Gailienė pasidžiaugė, kad Jonavos klubo atstovai yra kviečiami į Lietuvos salės futbolo rinktinę ir dalyvauja aukščiausio lygio salės futbolo turnyruose.

Abiejų klubų atstovai pasidalins daugiau kaip 20 tūkst. eurų prizinį fondą.

Premijos klubams kasmet skiriamos pagal patvirtintą Jonavos rajono savivaldybės tarybos Premijų sportininkams ir jų treneriams skyrimo ir mokėjimo tvarkos aprašą.

Aukšto meistriškumo sporto klubai Jonavoje skatinami ne tik piniginėmis premijomis – jiems sukurtos puikios sąlygos treniruotėms ir varžyboms, kurios vyksta Jonavos sporto arenoje ir atnaujintame miesto stadione.