Spausdinti šį puslapį
Paskelbtas Futbolas

Draugiškame mače – antrosios minimalios lygiosios iš eilės

Penktadienis, 08 July 2016 10:08 Parašė 

Jonavos „Lietava“ antrosiose draugiškose rungtynėse su varžovais vėl išsiskyrė minimaliomis lygiosiomis. Šį kartą 1:1 (0:0) sužaista su Utenos „Utenio“ ekipa.

Namų šeimininkai agresyviai pradėjo pirmąjį kėlinį ir užgulė varžovų, su kuriais dar visai neseniai buvo susitikę prieš „SMScredit.lt A lygos“ pertrauką, vartus. „Lietavos“ futbolininkai turėjo akivaizdžią persvarą ir kamuolio kontrolę, tačiau varžovai įvarčio pelnyti neleido. Tiesa, po uteniškių pražangos jonaviečiai kėlinio viduryje galėjo įmušti paskirtą 11 m. baudinį, tačiau „Utenio“ vartininkas sėkmingai atrėmė Dominyko Galkevičiaus smūgį ir pirmasis kėlinys baigėsi be įvarčių – 0:0.

Antrajame kėlinyje „Lietavos“ vyr. treneris Robertas Poškus atliko net septynis keitimus. Į aikštę išėjo į peržiūrą atvykęs japonas Taku, M. Ganusauskas, A. Rocys, E. Utyra, E. Makarovas, R. Štupuras ir M. Dūda. Po keitimų „Utenis“ išlygino žaidimą ir sukūrė kelias pavojingas progas. Visgi pirmieji pasižymėjo Jonavos klubo žaidėjai. 72 min. Eisvinas Utyra atliko pavojingą perdavimą į baudos aikštelę, o kamuolį galva lietė ir jį į savo vartus nukreipė „Utenio“ gynėjas Lukas Valvonis. Po dešimties minučių varžovai išlygino rezultatą: tiksliu smūgiu galva į Giedriaus Kvedaro ginamus vartus rezultatą išlygino varžovų puolėjas Arsenijus Buinickis.

Po įvarčio „Lietava“ bandė persverti rezultatą, tačiau varžybos taip ir baigėsi lygiosiomis 1:1. Primename, kad liepos 3 d. pirmosiose draugiškose rungtynėse jonaviečiai taip pat 1:1 sužaidė su Latvijos klubu Daugpilio „Daugavpils“.

FK „Lietava“ startinė sudėtis: G. Kvedaras, V. Borovskij, E. Žarskis, B. Spietinis, L. Miščiukas, T. Salamanavičius, T. Eliošius, A. Paškevičius, D. Galkevičius, R. Krušnauskas ir L. Stonkus.

fklietava.lt informacija