Paskelbtas Aktualijos

Padangų saugojimo paslaugų kainos

Antradienis, 12 April 2022 12:30 Parašė 

Neturite kur palikti šiuo metu nenaudojamų padangų? Visuomet yra patikimas sprendimas! „BerivaAuto“ pasirūpins gera padangų saugojimo kaina ir saugiai palaikys jas iki kito sezono, tuo pačiu Jums nebereikės sukti galvos, kur joms rasti vietos. Skaitykite toliau ir sužinokite viską apie padangų saugojimą.

Kiek kainuoja padangų saugojimas?

Pasaugoti padangas vienam sezonui nėra koks nors didelės prabangos reikalas – tai visai nebrangu. Kaina lengvųjų automobilių padangoms siekia apie 25 Eur su PVM, o visureigiams apie 30 Eur su PVM. Padangos gali būti saugomos su ratlankiais arba be jų. Tai labai patogu, kadangi nereikės rūpintis padangų laikymu pačiam, be to, sutaupysite sandėliuke ar rūsyje daug vietos.

Padangų saugojimo paslauga naudojasi iš tiesų nemažai vairuotojų. Ši paslauga visai nebrangi ir laisvai prieinama visiems, tad pasinaudokite jos privalumais ir tikrai iš to daug išlošite.

Padangų saugojimo privalumai

Padangų saugojimo nauda yra tiesiog nenuginčijama. Ji ypač aktuali tiems vairuotojams, kurie gyvena miesto daugiabučiuose ir neturi daug laisvos vietos. Padangų saugojimas šiuo atveju padės per daug neapsikrauti nereikalingais daiktais ir jaustis laisviau. Be to, nereikės jų vežioti iš vienos vietos į kitą, todėl sutaupysite labai daug laiko. 

Kiekvieną kartą, atėjus naujam sezonui, autoserviso meistrai pasirūpins padangų keitimu iš karto, tiesiog vietoje, be to, galėsite visą laiką būti ramūs dėl padangų saugumo, kadangi jos laikomos tikrai saugiai ir optimaliomis aplinkos sąlygomis.

Pas specialistus teikiamos ne tik padangų saugojimo paslaugos. Tuo pačiu čia galėsite įsigyti visiškai naujų ir dar nenaudotų padangų skirtingoms transporto priemonėms. Galimi ir įvairiausių ratlankių pasirinkimai. Klientui bus suteikta kone viskas, ko reikia ratų saugumui ir geram funkcionavimui, tad patikėję savo ratus patyrusiems meistrams galėsite neabejoti dėl jų sklandaus veikimo bei kokybės.

Patikėkite savo padangas meistrams, kurie pasirūpins saugiu ir kokybišku jų saugojimu! Viską, ko reikia geriems ratams rasite vienoje vietoje.