Spausdinti šį puslapį
Paskelbtas Sportas

Sėkmingi sportininkų startai uostamiestyje

Pirmadienis, 04 July 2016 15:10 Parašė 

Paskutinį birželio šeštadienį Klaipėdos LCC tarptautiniame universitete vyko tradicinės kiokušin karate varžybos „Baltijos taurė 2016“. Jau ne vienerius metus jas organizuoja didžiausias Lietuvoje kyokušin karatė klubas „Shodan“. Pilnutėlėje salėje dalyviams teko ne tik varžytis tarpusavyje, bet ir įveikti alinantį karštį.

Pastaruoju metu įvairaus lygio varžybose dalyvauja ir gana aukštų rezultatų pasiekia Jonavos sporto klubo „Kumite“ atletai. Valdo Braslausko ir Alfredo Jakšto treniruojamas jaunimas ir jau suaugusieji sportininkai iš aukšto lygo Europos varžybų namo atsiveža aukščiausius apdovanojimus.

Šįkart šių trenerių ugdomas jaunimas galėjo pasigirti apdovanojimų gausa. Trečią vietą užėmė Michail Mitiulin, antroje pozicijoje buvo Aurimas Baužys, Lukas Strelčiūnas, Nikita Mitiulin ir Markas Kuznecovas. Visi devyni „Kumite“ klubo atstovai lipo ant apdovanojimų pakylos. Dar labiau pasisekė vaikų grupėje puikiai kovojusiems Arnui Bočkui ir Matui Davicijonui, kurie tapo savo grupių nugalėtojais.

Suaugusiųjų grupėje varžėsi du Jonavos sportininkai. Nors Benui Čekanavičiui ir Osvaldui Balčiui prasibrauti į finalus ir nepavyko, tačiau atletai tapo trečių vietų laimėtojais.

Gytis RAMANAUSKAS