Spausdinti šį puslapį
Paskelbtas Futbolas

Apdovanoti jaunieji futbolininkai

Pirmadienis, 04 July 2016 15:02 Parašė 

Į Jonavos rajono savivaldybės tarybos posėdžius jau nebe pirmą kartą kviečiami Jonavos sportininkai, kurie savo rezultatais džiugina sporto bendruomenę ir garsina miesto vardą ne tik šalyje, bet ir užsienyje. Per praėjusį posėdį buvo pagerbti jaunieji Kūno kultūros ir sporto centro futbolininkai.

Sporto centro futbolo skyriaus trenerių Vytauto Stanevičiaus ir Pauliaus Vizbaro treniruojama gim. 1997–1998 m. vaikinų jaunių (U-19) futbolo komanda dalyvavo Lietuvos futbolo federacijos (LFF) elitinės pirmosios lygos čempionate, Jame varžėsi aštuonios komandos, kurios tarpusavyje sužaidė po keturis kartus. Nugalėtojų vardus užsitikrino Kėdainių „Nevėžio“ futbolininkai.

Jonavos KKSC ekipa nuo kėdainiečių atsiliko penkiais taškais ir iškovojo sidabro medalius. Mūsų futbolininkai trimis taškais aplenkė Alytaus SRC futbolininkus, kuriems atiteko bronza.

Už šiuos pasiekimus meras Mindaugas Sinkevičius ir jo pavaduotojas Eugenijus Sabutis įteikė padėkas treneriams ir rungtyniavusiems jauniesiems futbolininkams. Padėkas gavo Justas Ulickas, Danas Paliukas, Dovydas Makarovas, Donatas Velička, Vladyslav Chernyakov, Edgaras Makarovas, Tomas Makauskas, Edvinas Pankevič, Povilas Vengrauskas, Arnas Čičinskas, Ugnius Uscilas, Dominykas Vikanis, Martynas Lapinskas, Rokas Pranas Stupuras, Domantas Šašmurinas, Gytis Vasylius, Arnas Kulakauskas, Domantas Dūda.


Gytis RAMANAUSKAS