Spausdinti šį puslapį
Paskelbtas Futbolas

Liepos pradžioje – dvejos FK „Lietava“ draugiškos rungtynės Jonavoje

Penktadienis, 01 July 2016 11:25 Parašė 

Kol „SMScredit.lt A lygos“ futbolo čempionate tęsiasi daugiau nei dviejų savaičių pertrauka, kelias dienas pailsėję Jonavos „Lietavos“ futbolininkai jau treniruojasi ir ruošiasi artėjantiems draugiškiems mačams.

Pirmasis jonaviečių varžovas – tai svečiai iš Latvijos. Liepos 3 d. (sekmadienį) į Jonavą atvyksta Latvijos Daugpilio „Daugavpils“ futbolo klubas. Aukščiausioje Latvijos lygoje „SynotTip Virslīga“ žaidžiantis Daugpilio klubas 2008 m. yra laimėjęs Latvijos taurę, o 2012 m. pirmą kartą klubo istorijoje tapo Latvijos čempionais. Šiuo metu jie kol kas yra aštuntoje „SynotTip Virslīga“ turnyrinės lentelės vietoje.

Jau po trijų dienų, liepos 6-ąją, į Jonavą atvyks Utenos „Utenis“, su kuriuo „Lietavos“ žaidėjai prieš pat pertrauką buvo susitikę XVI „SMScredit.lt A lygos“ ture ir patyrė skaudų pralaimėjimą.

Kalbėdamas apie draugiškų rungtynių ciklą, klubo vyr. treneris Robertas Poškus pažymėjo, kad svarbiausia įvertinti komandos formą. „ Per draugiškas rungtynes žiūrėsime žaidėjų formą, aikštėje bandysime įvairius variantus, daug ką turime pasibandyti ir įvertinti, tad draugiški mačai mums bus labai naudingi. Latviai mums nauja komanda, o su „Uteniu“ vėl nacionalinėse pirmenybėse sužaisime tik rudenį, jie irgi turi savų tikslų, nori pasižiūrėti savus žaidėjus. Po pertraukos laukia dvejos „SMScredit.lt A lygos“ rungtynės namuose su „Kauno Žalgiriu“ ir Klaipėdos „Atlantu“, tad pasirinkome draugiškas varžybas namuose, kad žaistume panašiu metu ir pasiruoštume artėjančiam turui“, – kalbėjo R. Poškus.

Abejos varžybos tiek sekmadienį, tiek kitą trečiadienį vyks Jonavos miesto stadione, 18.00 val., įėjimas –nemokamas. Po draugiškų rungtynių liepos 13 d. į Jonavą sužaisti „SMScredit.lt A lygos“ XVII turo atvyks „Kauno Žalgirio“ ekipa.

07.03 18.00 val. Jonavos „Lietava“ – Daugpilio „Daugavpils“ (Latvija)

07.06 18.00 val. Jonavos „Lietava“ – Utenos „Utenis“

Fklietava.lt informacija