Paskelbtas Sportas

„Bonus“ šokėjai vėl garsina Jonavą

Antradienis, 08 February 2022 12:23 Parašė 

Abi praėjusio savaitgalio dienas Alytuje vyko Lietuvos 10 šokių čempionatas ir pirmenybės. Turnyre dėl Lietuvos čempionų vardų ir teisės atstovauti šaliai pasaulio ir Europos čempionatuose varžėsi 392 sportininkų poros, kurios buvo suskirstytos į amžiaus ir meistriškumo grupes.

Dešimties šokių disciplinos varžybose poros bendroje įskaitoje vertinamos tiek už penkių standartinių šokių, tiek už penkių Lotynų Amerikos šokių atlikimą.

Šiose varžybose puikiai pasirodė Jonavos šokių klubo „Bonus“ poros. Augustas Moročka ir Simona Jefimenkaitė jaunučių grupėje užėmė pirmą vietą. Jaunimas + Suaugę D Combi klasės pirmos vietos nugalėtojais tapo Aleksandras Malanov ir Austėja Liškauskaitė. Jauniai I E6 Combi klasėje trečią vietą užėmė Benas Kulieša ir Liana Fedotova. 

„Bonus“ klubo vadovas S. Jefimenka džiaugiasi tokiais puikiais rezultatais ir dėkoja už darbą šokėjams ir jų tėveliams.

„Labai gaila, kad dėl šokėjų izoliacijos nepavyko sudalyvauti dar dviem klubo poroms, tačiau  jau kovo 11-13 d. Šiauliuose vyks Lietuvos Lotynų Amerikos ir Standartinių šokių čempionatas – pirmenybės. Laikysime kumščius už Jonavos „Bonus“ poras“, – sakė S. Jefimenka.

Klubo „Bonus“ inf.