Paskelbtas Miesto naujienos

„Jonavos paslaugos“ plečiasi už miesto – atnaujino gamybinę bazę

Antradienis, 01 February 2022 16:06 Parašė 

Jonavos komunalinių paslaugų įmonė „Jonavos paslaugos“ užbaigė dalį svarbaus investicinio projekto – suremontavo ir visiškai naujai įrengė gamybinę bazę Gudžionių gatvėje.

Per septynerius metus buvusių sandėlių ir malkinės vietoje iškilo nauji garažai komunalinei technikai, įrengtos buitinės ir administracinės patalpos darbuotojams, valgykla, konferencijų salė.

Pasak įmonės vadovų, šiuo metu naujose patalpose kasdieną dirba apie šimtą darbuotojų.

„Sveikintinas įmonės vadovų siekis ne tik reikalauti iš savo darbuotojų kultūringai, mandagiai aptarnauti klientus, bet ir inicijuoti pokyčius pačioje darbovietėje – suteikti šiuolaikišką, patogią darbo aplinką.

Džiugu, kad įmonė investuoja ir plečiasi šioje vietoje, kur ateityje galėtų persikelti dar daugiau kolektyvo ir ypač technikos, kuri neturėtų bazuotis miesto senamiestyje, Klaipėdos gatvėje“, - sakė antradienį patalpas apžiūrėjęs savivaldybės meras Mindaugas Sinkevičius.

UAB „Jonavos paslaugos“ yra Jonavos rajono savivaldybės įsteigta įmonė, kurios pagrindinės veiklos kryptys yra nekilnojamojo turto priežiūra bei administravimas, komunalinių atliekų, miesto tvarkymo darbai, mokesčių už komunalines paslaugas surinkimas.