Spausdinti šį puslapį
Paskelbtas Miesto naujienos

Apdovanoti Kalėdinio miestelio eglučių kūrėjai

Penktadienis, 07 January 2022 10:51 Parašė 

Jonavos rajono įstaigas, organizacijas ir verslo įmones netrukus pasieks rajono mero padėkos už dalyvavimą kuriant Kalėdinių eglučių miestelį. Visi eglučių autoriai apdovanoti rankų darbo keramikos dirbiniais ir gardžiais kepiniais – šimtalapiais.

Jonavos gyventojai šiemet tradiciškai išrinko tris labiausiai patikusias eglutes – jos pagamintos Jonavos vaiko ir šeimos gerovės centre, vaikų lopšelyje-darželyje „Bitutė“ ir bendrovėje „IT Trade”.

Šių organizacijų atstovus meras Mindaugas Sinkevičius padėkomis ir saldžiais prizais apdovanojo eglučių miestelyje.

Konkurso nugalėtojai paskatinti ir piniginėmis premijomis – pinigai pateks į vaikų namų ir darželio sąskaitas, o bendrovės „IT Trade” premija, įmonės vadovės Elmyros Tamkevičienės sprendimu, bus pervesta Jonavos globos namams.

„Nuoširdžiai dėkoju Jums ir visiems, kurie sukūrė tiek daug įspūdingų eglučių. Net neabejoju, kad Jūsų dėka Kalėdinių eglučių miestelio tradicija ir ši puiki bendruomeniškumo idėja tęsis ir kitais metais“, - sakė rajono meras M. Sinkevičius.

Prieš trejus metus Jonavoje pradėtas kurti Kalėdinių eglučių miestelis kasmet sulaukia vis daugiau dalyvių. Šiemet į rajono mero kvietimą kurti eglutes atsiliepė iš viso 74-ios rajono įstaigos ir organizacijos.