Spausdinti šį puslapį
Paskelbtas Miesto naujienos

Meras pasveikino naujus mokyklų vadovus

Antradienis, 04 January 2022 15:48 Parašė 

Jonavos rajono savivaldybės meras Mindaugas Sinkevičius antradienį pasveikino darbą pradedančius du naujus mokyklų vadovus: Jonavos „Lietavos“ pagrindinės mokyklos direktorę Liudą Urbonienę ir Ruklos J. Stanislausko mokyklos direktorių Vaidą Dranseiką.

Abu naujieji mokyklų vadovai yra patyrę Jonavos rajono švietimo specialistai. L. Urbonienė yra buvusi Panoterių P. Vaičiūno pagrindinės mokyklos direktorė, o V. Dranseika dirbo Jonavos Suaugusiųjų švietimo centro direktoriaus pavaduotoju ugdymui, laikinai vadovavo šiai įstaigai.

„Linkiu sėkmės naujose pareigose ir prašau ne tik profesionaliai vadovauti įstaigoms, bet būti tais tikraisiais lyderiais, kurie skatins visą bendruomenę siekti aukštų rezultatų“, - mokyklų vadovams sakė meras M. Sinkevičius.

Jonavos rajono Kulvos A. Kulviečio mokykloje pasibaigus penkerių metų kadencijai naują konkursą į vadovo pareigas laimėjo ir tęs darbą šios įstaigos direktorė Renata Špokienė.

Darbus vadovo pareigose po naujų konkursų šiemet tęsia ir Jonavos vaikų lopšelių-darželių „Lakštingalėlė“ bei „Žilvitis“ direktorės Jolanta Bieliauskienė ir Vitalija Jagelavičienė.

2022 m. pradžioje visos Jonavos rajono švietimo įstaigos turi nuolatinius vadovus.