Spausdinti šį puslapį
Paskelbtas Aktualijos

Kankina nemiga ir nežinote, ką daryti? Įsigykite naują čiužinį ir pajuskite pokyčius lovoje

Pirmadienis, 03 January 2022 10:47 Parašė 

Geras miegas yra labai svarbus, nes nuo jūsų miego kokybės priklauso darbo efektyvumas visą dieną. Tai gali lemti daugybė veiksnių: jūsų nuotaika, kambario temperatūros pokyčiai, veikla dienos metu ir kt. Norint išvengti nemigos, verta atkreipti dėmesį į savo patogumą ir įsigyti kokybišką čiužinį.

Lova, kurioje miegame, turi ne tik tiesioginės įtakos poilsio kokybei, bet ir turi tiesioginės įtakos bendrai fizinei bei psichinei mūsų sveikatai. Lovos čiužiniai sukurti taip, kad suteiktų miego naudą, leistų mums atsipalaiduoti ir mėgautis poilsiu. Kuriant miegamąjį daug dėmesio skiriama lovos dizainui, dydžiui ir kitoms funkcijoms, tačiau ne mažiau svarbus yra ir čiužinio pasirinkimo procesas. Pastaroji užduotis nėra lengva, dėl to štai keletas gairių, padėsiančių pasirinkti produktus, kurie yra verti pinigų.

Pagrindiniai atrankos kriterijai, kuomet renkatės čiužinį ir norite kokybės

Šiandien čiužinių rinka yra labai plati. Todėl čiužinio įvertinimui ir pasirinkimui rekomenduojame vadovautis keliais pagrindiniais kriterijais. Tokiu būdu išsirinksite ne tik tinkamą čiužinį, bet ir patogų čiužinį, kuris pagerins Jūsų poilsio kokybę.

Miego padėtis lovoje itin svarbi, atkreipkite į tai dėmesį

Raumenų atpalaidavimas miego metu yra labai svarbus, tačiau stuburas turi būti tiesus. Priklausomai nuo jūsų pageidaujamo miego stiliaus ir svorio pasiskirstymo, čiužinys gali būti kietesnis arba minkštesnis. Jei dažnai miegate ant nugaros, rinkitės kietesnį čiužinį. Miegoti ant pilvo tinka vidutinio minkštumo, ant šono minkštesnis čiužinys.

Alergijos itin svarbios, kai renkatės naują čiužinį

Kai renkatės čiužinį, niekuomet nepamirškite, jog kiekvienos lovos čiužiniai gaminami iš skirtingų medžiagų, todėl rekomenduojama atsižvelgti į jų sudėtį. Jei atsižvelgsite į čiužinio sudėtį, tikrai išvengsite galimų alerginių reakcijų ir papildomų išlaidų, nes nereikės pirkti naujo čiužinio, kadangi nepasirodys alergijos požymių. Rekomenduojame įsigyti papildomus hipoalerginius čiužinio užvalkalus, kurie ne tik padės išlaikyti čiužinį švarų, bet ir apsaugos nuo galimos alergijos.

Lovos dydis taip pat yra prioritetas, kuomet renkatės čiužinį

Suaugusieji dažniausiai ieško dvigulės lovos čiužinio. Baldo dydis yra ypač svarbus tinkamo čiužinio pasirinkimo kriterijus. Per mažas arba per didelis čiužinys neleis jums patogiai užmigti ir taip sumažins poilsio kokybę. Įsigijus netinkamą čiužinį, netrukus teks jį pakeisti nauju, o tai sugaiš papildomo laiko ir kainuos daugiau pinigų.

Nepamirškite atsižvelgti į biudžetą. Čiužinio kaina priklauso ne tik nuo jo sudėties, bet ir nuo papildomų savybių (pavyzdžiui, specialių komforto zonų) dydžio, storio bei elastingumo. Tačiau atminkite, kad investicija į čiužinį yra investicija į geresnį poilsį ir kokybiškesnį miegą.

Galite rinktis iš plataus čiužinių asortimento – kiekvienoje internetinėje parduotuvėje rasite latekso, poliuretano ir spyruoklių gaminių. Jie skiriasi kietumu, pločiu ir storiu, todėl, jei turite klausimų, kreipkitės į ekspertą. Geriausius rezultatus galima pasiekti vienu metu įsigijus lovą ir čiužinį. Taip bus lengviau priderinti prie lovos čiužinio. Atgaiva, produktyvumas, puiki nuotaka – skirdami pakankamai dėmesio čiužinio pasirinkimui, gausite papildomos naudos, tad laiko investuoti tikrai verta. „Relax čiužiniai“ siūlo įsigyti įvairių čiužinių, kurie gali pakeisti Jūsų miego kokybę ir leisti atsipalaiduoti kiekvieną vakarą atsigulus į lovą. Du broliai yra UAB „Relax čiužiniai“ įkūrėjai, daug metų dirbę čiužinių gamyboje ir prekyboje. Išanalizavus Lietuvos rinką pastebėta, kad daugiausia prekiaujama lenkiškais čiužiniais, neturint pakankamai informacijos apie prekę, kokybę ar kilmę, todėl remdamiesi ilgamete patirtimi ir domėjimusi aukščiausia gamybos technologija jie nusprendė teikti kokybę.