Jonavoje išaiškinta vagystė, pareigūnai prašo gyventojų atpažinti savo galimai pavogtus daiktus

Penktadienis, 03 December 2021 15:52 Parašė 

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – Kauno apskr. VPK) Jonavos rajono policijos komisariato pareigūnai atlieka tyrimą dėl vagystės ir prašo gyventojų atpažinti rastus galimai pavogtus daiktus.

Ikiteisminis tyrimas pradėtas po to, kai lapkričio 2 d. apie 09.30 val. Jonavoje, garažų bendrijoje pastebėta, kad apvogti garaže stovėję automobiliai „Citroen C3“, „Renault Clio“, „BMW X5“ ir „Iveco“. Iš automobilių pavogtos įvairios detalės.

Jonavos rajono policijos pareigūnai nustatė ir sulaikė du vyrus (gim. 1984 m. ir 1993 m.), kuriems pareikšti įtarimai dėl vagystės. Atliekant kratas įtariamųjų namuose ir patalpose, rasti įvairūs daiktai, kurie, kaip įtariama, buvo pavogti anksčiau.

Asmenis, atpažinusius savo galimai pavogtus daiktus, prašome kreiptis į Kauno apskr. VPK Jonavos rajono policijos komisariatą tel. 8 700 63325, 8 700 63337 arba rašyti el. p. Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

Kauno apskr. VPK Jonavos rajono policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl vagystės pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 2 d. Už tai gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros  5-ojo skyriaus prokurorai.

Pareigūnai primena: apie pastebėtus daromus bet kokius teisės pažeidimus, informuokite bendruoju pagalbos telefonu 112 arba elektroninių policijos paslaugų portale www.epolicija.lt.

Kauno apskr. VPK informacija