Paskelbtas Aktualijos

Idėjos, kaip apsirengti per didžiąsias metų šventes

Trečiadienis, 24 November 2021 16:10 Parašė 

Net jei ir didžiąsias šventes planuojate sutikti namuose, tai tikrai nereiškia, jog joms negalite pasipuošti. Ne paslaptis, jog mūsų apranga dažnai prisideda prie šventinės atmosferos, tad nesidrovėkite ir išsirinkite tokį rūbą, su kuriuo jausitės geriausiai ir gražiausiai. Visgi, jei trūksta idėjų, kuo pasipuošti, šis straipsnis kaip tik jums – čia pateiksime keletą drabužių pasirinkimų, kurie idealiai tiks didžiosioms metų šventėms.

Blizgučiai

Šv. Kalėdos ir Naujieji metai yra ta proga, kuomet tiesiogine to žodžio prasme galite sužibėti. Dėl to jokiu būdu nepraleiskite šios progos ir šventinei aprangai pasirinkite kažką, kas būtų puošta blizgučiais. Tai gali būti kokteilinės suknelės, plačios kelnės ar palaidinės – žodžiu, viskas, kas jums atrodo gražu ir su kuo jaučiatės patogiai. Žinoma, reiktų turėti omenyje, jog, pavyzdžiui, pasirinkus blizgančias plačias kelnes, kiti aprangos elementai turėtų būti ramesni, pavyzdžiui vienspalvė palaidinė ar net megztinis ir klasikiniai aukštakulniai. Taip pat, kai puošiamės itin efektingu rūbu, reikėtų nepersistengti ir su aksesuarais – papuošalai turėtų būti gana minimalistiniai.

Satinas

Pastaruoju metu itin populiariu tapęs satinas irgi gali būti idealiu pasirinkimu šventėms. Be galo elegantiškai ir gražiai atrodo satino kostiumėliai, kuriuos dažniausiai sudaro laisvai krentančios, plačios kelnės ir šiek tiek oversized marškiniai, turintys V formos iškirptę. Rekomenduojama tokiai progai rinktis vienspalvius, sodrių spalvų kostiumėlius: juodą, mėlyną, tamsiai žalią. Klasikiniai aukštakulniai puikiai papildys įvaizdį, o be to, labai gerai gali atrodyti ir įvairios apyrankės, žiedai ar pakabučiai. Svarbu nepersistengti su papuošalais, čia galioja taisyklė - geriau mažiau nei daugiau. Galiausiai, įvaizdį užbaikite delnine.

Lengvumas

Dar viena idėja, sukurianti kiek romantiškesnį įvaizdį yra lengvos, plazdančios medžiagos suknelės. Nors gali pasirodyti, jog jos yra kur kas tinkamesnės vasaros sezonu, tačiau tinkamai suderinus tikrai labai skoningai gali atrodyti ir šaltuoju metų laiku. Be abejo, geriausia, jog ji būtų kiek tamsesnių spalvų, tinka juodi, bordo, tamsiai žali, rudi ir panašūs atspalviai. Tad, jei turite vieną tokių suknelių savo spintoje, galite drąsiai ją panaudoti ir derinti su ilgaauliais batais bei tokios pat spalvos diržu, kuris pabrėžtų liemenį.

Prabanga

Žinoma, jei laukia renginys ir didžiąją dalį laiko leisite ne namuose, galimas variantas ir įspūdingos vakarinės suknelės. Jos neabejotinai prikaustys kiekvieno svečio ar dalyvio žvilgsnį bei leis jums pasijausti dėmesio centre. Jei turite smėlio laikrodžio figūrą, galite rinktis prigludusią, midi ilgio suknelę, kuri tuo pačiu suteiks ir subtilumo, ir paslaptingumo. Svarbiausia, nepamirškite, jog vilkėdama išsirinktą drabužį, pirmiausia turite jaustis gerai savame kūne, todėl būtinai atsižvelkite į tai, ko iš tiesų norėtumėte bei kas iš tikrųjų jums patinka. Gi nebūtina vaikytis naujausių mados tendencijų, kad atrodytumėte stilingai!