Spausdinti šį puslapį
Paskelbtas Renginiai

Muzikantui amžius – ne riba

Trečiadienis, 24 November 2021 14:50 Parašė 

Praėjusią savaitę jonavietis garsus muzikantas Antanas Kirvelevičius sulaukė svečių iš TV3. Jį aplankė aktorė, laidos „Amžius ne riba“ vedėja Larisa Kalpokaitė su dar keliais šios laidos kūrėjais, operatoriais. Televizijos pasiuntiniai turėjo gražų tikslą – parodyti žmogaus – orkestro kasdienybės rūpesčius, patikinti žiūrovus, kad ir brandžiame amžiuje galima nenuobodžiauti, turiningai leisti laisvalaikį, nepasiduoti apatijos apraiškoms.

Antanas pasidžiaugė svečių vizitu, pristatė jiems savo instrumentų kolekciją, drauge su savo bendražygiu Valerijumi pagrojo keletą liaudiškų melodijų. Užsimezgė įdomi kalba. L. Kalpokaitė pabandė išgauti jonaviečio sveiko, pilnaverčio gyvenimo receptą. Mūsų kūrėjas patikino, kad sėkmę atneša ne dykinėjimas, o pomėgiai, bet svarbiausia – optimizmas, kurio šiandien tūlas pristingame.

Šiuo metu Antanas rengiasi į Molėtus, kur nuaidės tradicinė šventė „Antano armonikieriai“, taip pat kasdien pakaukši savo sumeistrautais skrabalais. Nieko keisto, jei netrukus saujelę Lietuvos skrabalų virtuozų papildys ir maestro iš Jonavos. O atidžiau pasidomėti, kaip žmogui sekėsi bendrauti su televizijos laidos „Amžius ne riba“ kūrėjais, galima bus šeštadienį, lapkričio 27 d., 9 val. ryto.

Marius Glinskas