Spausdinti šį puslapį
Paskelbtas Renginiai

Rudens galerija neįgaliųjų veiklos centre

Trečiadienis, 13 October 2021 11:43 Parašė 

Jonavos rajono neįgaliųjų veiklos centro bendruomenė, kaip ir kasmet, švęsdami tradicinę rudens šventę, šiemet visus susirinkusiuosius pakvietė pasižiūrėti „Rudens galerijos“ ekspozicijų. Visi turėjo galimybę pasigrožėti, paliesti bei įkvėpti rudens, o taip pat ir sukurti savo rudeninį paveiklą. Svečiuose sulaukę LR Seimo nario Eugenijaus Sabučio bei jo padėjėjos Audronės Bagdonavičienės, visi atvykę klausėsi atlikėjos Deimantės Šimbaraitės atliekamų dainų.

Šiuo nepaparastai gražiu, spalvingu ir turtingu metų laiku mes visi turime galimybę pasidžiaugti tuo, ką taip dosniai mums dovanoja gamta, tai gražiausias ir spalvingiausias metų laikas, kai gamta nusidažo įvairiausiomis spalvomis, tad nepamirškime pakelti akių ir pasigrožėti.

Jonavos rajono neįgaliųjų veiklos centras skelbia atvirų durų dienas ir kviečia visus rajono gyventojus nuo spalio 11 d. iki spalio 15 d., 13–16 val. aplankyti mūsų „Rudens galeriją“. Labai lauksime Jūsų Dariaus ir Girėno g. 1 A. Dėl apsilankymo iš anksto registruotis tel. (8 349) 60012.

Jonavos rajono neįgaliųjų veiklos centras