Paskelbtas Krepšinis

Jonaviečiai atsidarė pergalių sąskaitą KMT turnyre

Penktadienis, 08 October 2021 11:47 Parašė 

Šiandien Prienų sporto arenoje susitiko Prienų "Labas-GAS" ir Jonavos "CBet" krepšininkai. Pirmajame kėlinyje mūsų krepšininkai buvo itin karšti atakuojant iš toli. Keletas padarytų klaidų gynyboje neleido įgyti didesnės persvaros ir po pirmojo kėlinuko rezultatu Prienuose pirmavome 27:22.

Antrasis rungtynių kėlinys prasidėjo gerokai klampiau ir šeimininkams buvo pavykę įsiveržti į priekį. Kėlinio pabaigoje mūsiškiai sugebėjo atsakyti į prieniškių fiziškumą ir išeinant į ilgąją pertrauką atsilikinėjo rezultatu 45:43.

Po dviejų kėlinių rezultatyviausiai mūsiškių gretose rungtyniavo Laimonas Kisielius pelnęs 9 taškus. Po 8 pridėjo E. Lecomte ir E. Šeškus.

Antrosios rungtynių pusės pradžioje vyko permaininga kova. Tribūnose nors ir trūko žiūrovų, emocijos ant parketo liejosi laisvai, abi komandos išnaudojo leistinus pražangų limitus, o Juano Palacioso vedami jonaviečiai išsiveržė į priekį 63:61. Pačioje kėlinuko pabaigoje Virginijus Šeškus užsidirbo techninę pražangą, bet į pertraukėlę išėjome pirmaudami 63:62.

Ketvirtasis kėlinukas prasidėjo nuo gynybos, mūsų komanda puikiai stabdė prieniškius, tačiau nerealizuoti tolimi ir baudų metimai neleido įgyti ženklesnio pranašumo. Nervų karas tęsėsi iki paskutinių rungtynių minučių. Likus 18 sekundžių iki ketvirtojo kėlinio pabaigos po Lecomtes baudų metimų pirmavome 83:80. Gynyboje problemas išsprendę jonaviečiai sugebėjo laimėti baudų metimų lenktynes  susitikimo pabaigoje ir šventė sunkią pirmąją pergalę KMT turnyre rezultatu 85:81.

Emmanuelis Lecomte 21 (7/10 dvit., 0/1 trit., 7/8 baud.), Edvinas Šeškus 17 (5/6 dvit., 2/5 trit., 1/1 baud.), Laimonas Kisielius ir Juanas Palacios po 13, Evaldas Šaulys 7.

"CBet Jonava" inf.