Paskelbtas Miesto naujienos

Neturintiems galimybių pasų Jonavoje užsiveria tik didesnių prekybos centrų durys

Pirmadienis, 13 September 2021 08:27 Parašė 

Kaip dirbs prekybos centrai ir parduotuvės, „Alio Jonava“ jau rašė. Skaitytojams primename, kad iš keturių Jonavoje esančių „Maxima“ parduotuvių, tik viena „Maxima XX“ (Plento g. 3) neaptarnaus klientų, neturinčių galimybių  paso. Tas pats laukia ir „Norfos“ pirkėjų: abi jos parduotuvės (Chemikų g. 2 ir Žeimių g. 26a) yra didesnės nei 1500 kv. m.  

Tuo tarpu „Lidl“ prekybos centre ir „Bikuvos“ parduotuvėje galimybių pasas tikrinamas nebus, nes prekybos salės plotas yra mažesnis nei 1500 kvadratinių metrų.

Aljanso AIBĖ, UAB, Rinkodaros departamento vadovė Vitalija ROČĖ: „Dėkojame, kad kreipėtės dėl informacijos apie AIBĖ parduotuves. Visos Jonavos rajono savivaldybėje esančios parduotuvės yra iki 1500 kv. metrų ploto, tad kviečiame visus pirkėjus (su ir be galimybių paso, svarbiausia, laikantis saugumo reikalavimų) apsipirkti AIBĖ parduotuvėse. 

Vitalija Ročė taip pat patikslino, kad „Aibės“ parduotuvės yra ne tik pačioje Jonavoje („Kaštonas“, „Akacija“, „Eglė“, „Liepa“, „Pušelė“ bei „Žibalo“ degalinėje), bet ir Upninkuose,  Rukloje, Šveicarijoje, Išoruose, Užusaliuose, Batėgaloje, Čičinuose, Kulvoje, Žeimiuose, Liepiuose, Bukonyse, Panoteriuose bei Šiluose.

MERE parduotuvės Jonavoje atstovas: „Mūsų plotas nebus didesnis nei 1500 kv. metrų ir bus įleidžiami visi“.

UAB „Palink“ komunikacijos vadovė Vaida Budrienė: „Jonavoje nuo rugsėjo 13 d.  galimybių pasas bus tikrinimas IKI Jonava 2 (J. Basanavičiaus g. 6) parduotuvėje. Galimybių pasai bus tikrinami prie pat įėjimo į pastatą, viduje. Galimybių pasai bus tikrinami vizualiai apsaugos darbuotojų. Kilus įtarimams, asmens dokumentas gali būti patikrintas. Patikras atliks papildomai tam pasamdyti apsaugos darbuotojai. Ten, kur bus tikrinami galimybių pasai, kaukės taps rekomenduojamos. Labai stengsimės, kad patikrinimas būtų greitas ir neapkrautas tam, kad mūsų klientai patirtų kuo mažiau nepatogumų ir saugiai bei maloniai apsipirktų pas mus.  

Ten, kur bus tikrinamas galimybių pasas, prašome visų mūsų klientų, einančių į parduotuvę, turėti jį iš anksto pasiruošus. Gali būti, kad piko valandomis galimybių paso tikrinimas  šiek tiek užtruks, tačiau bus daroma viskas, jog mūsų klientai kaip galima greičiau patektų į pastatą ir apsipirktų saugiai bei patogiai. Taip pat primename, kad, nepaisant galimybių paso tikrinimo ir kaukių dėvėjimo rekomendacijos, kiti saugumo reikalavimai ir toliau išlieka. Tai –saugaus atstumo laikymasis, asmens higiena“.  

Monika KRISTINAITYTĖ