Spausdinti šį puslapį
Paskelbtas Miesto naujienos

Padėkojo tarnybą paliekančiai pareigūnei S. Dirsienei

Penktadienis, 10 September 2021 16:18 Parašė 

Jonavos rajono savivaldybės vadovai padėkojo už tarnybą Kauno apskrities VPK Jonavos rajono policijos komisariato bendruomenės pareigūnei Saulei Dirsienei, nusprendusiai išeiti iš pareigų.

Rajono mero pavaduotoja Birutė Gailienė buvusiai pareigūnei įteikė mero padėką už pavyzdingą tarnybą, prevencinių programų įgyvendinimą ir švietėjišką veiklą, glaudų bendradarbiavimą su socialiniais partneriais.

„Saulė yra be galo brangi visai Jonavai ne tik kaip bendruomenės pareigūnė, bet labai iniciatyvi, visur matoma, tikra savo profesijos ambasadorė. Tikiu, kad niekur toli nepasitrauksite ir savo kitomis bendruomeniškomis iniciatyvomis mus saugosite, ginsite ir mums padėsite“, - policijos komisariate kalbėjo B. Gailienė.

Jonaviečiams gerai žinoma pareigūnė S. Dirsienė pernai, minint Tarptautinę Moters dieną, buvo pagerbta Metų jonavietės apdovanojimuose – jai įteikta „Metų jonavietės – bendruomeniškumo įkvėpėjos“ nominacija.

Švenčiant Jonavos miesto 270-tąjį jubiliejų S. Dirsienė mielai sutiko ir dalyvavo savivaldybės socialinėje kampanijoje „Aš esu Jonava“.