Spausdinti šį puslapį
Paskelbtas Miesto naujienos

Ruduo - pats metas atnaujinti garderobą

Trečiadienis, 01 September 2021 08:20 Parašė 

Jonavoje Turgaus g. 3A duris atvėrė naujų ir dėvėtų rūbų parduotuvė. Naujoji parduotuvė įsikūrusi patogioje vietoje – prie pat centrinio miesto turgaus, greta autobusų stoties. 

Artėjant rudeniui ir naujiems mokslo metams, tai puiki vieta atnaujinti savo ir savo vaikų garderobą. Šioje parduotuvėje tam rasite visko – apsirengsite nuo galvos iki kojų. Musu pardavėjos maloniai kviečia užeiti ir išsirinkti kokybiškus rūbus už nedidelę kainą.Puoštis dėvėtų rūbų parduotuvėse daugeliui tapo įpročiu, nes tokiose parduotuvėse galima nebrangiai įsigyti itin stilingų kokybiškų drabužių bei prisidėti prie planetos ekologinių problemų sprendimo.  

Naujojoje drabužių parduotuvėje Turgaus g. 3A, Jonavoje, rūbai dėvėti, bet ne sunešioti, jie puikios kokybės, didžiulis pasirinkimas ir nedidelė kaina.  Parduotuvė turi ir kitų privalumų – kasdien papildomas ir reguliariai atnaujinamas prekių asortimentas, patogi privažiuoti ir ateiti vieta, paslaugios pardavėjos, malonus aptarnavimas.

Rūbai į parduotuvę atkeliauja iš Airijos, Dublino, kas dvi savaites – tokiu dažniu pasikeičia visiškai visas parduotuvės asortimentas. Šiuo metu ant pakabų – rudenio orams tinkami rūbai.

Drabužių kainos, net ir visiškai naujų, dar su etiketėmis, ir dėvėtų, neviršija 5 Eur už vienetą. Kas dvi dienas kaina mažėja, kol pasiekia 50 centų – už tiek išparduodami likučiai prieš asortimento keitimą. 

Pasirinkimas labai platus – visai šeimai: vaikiški, vyriški, moteriški rūbai, avalynė ir aksesuarai. Prekių gausu, bet erdvios parduotuvės patalpos leidžia išlaikyti saugų atstumą tarp pirkėjų, kas ypač svarbu šiuo pandemijos laiku. 

Surasti geidžiamą prekę padeda ir pardavėjos – jos šioje parduotuvėje nenuobodžiauja už prekystalio, bet visada pasiruošusios  pagelbėti klientams, o išeinant juos pavaišina saldainiuku ir šypsena. 

Parduotuvė dirba kasdien nuo 9 iki 18 val., šeštadieniais – nuo  8 iki 14 val., sekmadienis – ne darbo diena. 

Kaip sako mūsų pardavėjos, – geriausiai rūbas gula, kai jį pamatai, pačiupinėji, pasimatuoji. Užeikite ir įsitikinkite, naujoji parduotuvė visai šalia – Turgaus g. 3A, Jonava.