Paskelbtas Miesto naujienos

Jonavos įmonių darbuotojai vakcinuojami darbo vietose

Penktadienis, 30 July 2021 16:03 Parašė 

Jonavos rajone tęsiant gyventojų vakcinavimą nuo COVID-19 infekcijos, atnaujintas įmonių darbuotojų skiepijimas jų darbo vietose.

Penktadienį specialus savivaldybės užsakytas „skiepobusas“ lankėsi metalo gaminių ir apdirbimo įmonėje „Iremas“. Bendrovės darbuotojai turėjo galimybę pasiskiepyti Pfizer ir Moderna vakcinomis.

Kaip teigia savivaldybės gydytoja Renata Merfeldienė, „skiepobusas“ yra pasirengęs atvykti į bet kurią rajono įmonę, jeigu jos darbuotojai pageidautų darbo vietoje pasiskiepyti nuo COVID-19 infekcijos (koronaviruso).

„Įmonių atstovai turėtų susisiekti su savivaldybės specialiste sveikatos klausimais Modesta Bartošiene el. p. Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. ir suderinti vakcinavimo datą ir laiką. Skiepų autobusas atvyks į įmonės teritoriją ir darbuotojai bus paskiepyti be išankstinės registracijos“, - sako R. Merfeldienė.

Sveikatos apsaugos ministerijos duomenimis, liepos mėn. pradžioje Jonavos rajone buvo mažiausiai penkios daugiau nei šimtą darbuotojų turinčios įmonės, kuriose imunizuotų asmenų skaičius nesiekė nė pusės visų darbuotojų.

Iš viso Jonavos rajone pilnai vakcinuotų gyventojų skaičius liepos 30 d. yra 16,1 tūkst.