Spausdinti šį puslapį

Jonavoje išaiškintas praeivį užpuolęs ir apiplėšęs vyras

Antradienis, 20 July 2021 15:57 Parašė 

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – Kauno apskr. VPK) Jonavos rajono policijos komisariato pareigūnai išaiškino praėjusią savaitę praeivį užpuolusį ir apiplėšusį vyrą.

Liepos 13 d. į Kauno apskr. VPK Jonavos policijos komisariatą kreipėsi vyras (gim. 1958 m.), kuris pranešė, jog tą pačią dieną Jonavoje, Panerių g., namo laiptinėje buvo užpultas nepažįstamo asmens, kuris iš vyro pagrobė piniginę su grynaisiais pinigais ir banko kortele.

Policijos pareigūnai išaiškino užpuolimą įvykdžiusį asmenį. Tai policijai gerai žinomas, praeityje už panašaus pobūdžio nusikaltimus jau teistas vyras (gim. 1983 m.), kuris šiuo metu yra suimtas.

Kauno apskr. VPK Jonavos policijos komisariato pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl plėšimo pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 180 str. 1 d. Už tai asmeniui gresia areštas arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 5-ojo skyriaus prokurorai.

Kauno apskr. VPK informacija