Paskelbtas Rajono naujienos

„Agrochemos“ turas per Lietuvą: 1000 kilometrų ir daugiau kaip 2000 aplankytų ūkininkų

Ketvirtadienis, 08 July 2021 13:38 Parašė 
Susirinkusiuosius sveikina bendrovės direktorius M. Liaukonis. Susirinkusiuosius sveikina bendrovės direktorius M. Liaukonis. Nuotraukos iš „Agrochemos“ archyvo.

Atšaukus didžiuosius žemės ūkio renginius, „Agrochema“ nusprendė pati aplankyti ūkininkus ir išvyko į turą po Lietuvą, kurio metu surengė net 6 renginius įvairiuose šalies regionuose: turas prasidėjo Vilkaviškyje, vyko Viduklėje (Raseinių r.), Šeduvoje (Radviliškio r.), Joniškyje, Pasvalyje ir baigėsi Jonavoje.

Susitikimų su ūkininkais metu buvo pristatytos bendrovės naujienos, specialūs pasiūlymai, aktualiausia žemės ūkio informacija, trąšų bei grūdų rinkos apžvalgos, suorganizuoti turai po „Agrochemos“ agrocentrus. O finaliniame renginyje Jonavoje ūkininkai gavo unikalią galimybę apsilankyti pagrindinės azotinių trąšų gamintojos Baltijos šalyse AB „Achema“ gamykloje. Turo renginiuose susirinkusiems svečiams koncertavo Irena Starošaitė.

„Pasimatyti progų šį sezoną buvo išties per mažai! Pandemija visus nuskriaudė ir gerokai sumažino galimybių susitikti ir pabendrauti gyvai. Matydamas čia tiek daug susirinkusių svečių, džiaugiuosi, kad nuoseklus ir kruopštus mūsų darbas padėjo pelnyti Jūsų pasitikėjimą. Mūsų uždavinys – būti arčiau Jūsų ir padėti Jums kiekviename žingsnyje nuo sėklos pasirinkimo iki derliaus realizavimo. Iškilus klausimui ar poreikiui įsigyti kokybišką ir patikimą žemės ūkio produktą, Jūs galite pasikliauti „Agrochema“ ir drąsiai į mus kreiptis“, – paskutiniame „Agrochemos“ turo per Lietuvą renginyje Jonavoje kalbėjo bendrovės generalinis direktorius Mindaugas Liaukonis.

Visuose „Agrochemos“ turo per Lietuvą renginiuose apsilankė daugiau kaip 2000 įvairių šalies regiono ūkininkų.

„Įdomus ir labai geras renginio formatas – vienoje vietoje ir naudinga informacija, ir smagi šventė. Tokių susitikimų esame labai pasiilgę, ypač po viską sustabdžiusios pandemijos. Labai džiaugiuosi, kad atvykome ir turėjome progą ne tik sužinoti visas žemės ūkio naujienas, bet ir pabendrauti, smagiai praleisti laiką. Tikiuosi, kad šis turas taps „Agrochemos“ tradicija ir netrukus turėsime progą susitikti vėl“, – sakė prie „Agrochemos“ turo prisijungusi Vilkaviškio rajono ūkininkė Irena.

„Alio Jonavos“ inf.