Paskelbtas Sportas

Šokių reitingo varžybose Kėdainiuose – jonaviečių sėkmė

Ketvirtadienis, 24 June 2021 08:54 Parašė 

Savaitgalį Kėdainių sporto arenoje vyko Lietuvos sportinių šokių reitingo varžybos „ Kėdainiai Open“, kurias organizavo Kauno sportinių šokių klubas „Dance4fun“, vadovai Gintarė ir Tomas Slausgalviai. 

Varžybose dalyvavo daugybė porų iš įvairiausių Lietuvos miestų, taip pat svečiai iš kaimyninių šalių. Šokėjus vertino aukščiausios kvalifikacijos teisėjai, tarp jų S. Jefimenka. Šios varžybos buvo itin sėkmingos Jonavos sportinių šokių klubo „Bonus“ poroms. Startavo net 18 „bonuso“ porų. Dauguma jų laimėjo finalines vietas. 

Jauniausiųjų grupėje geriausiai pasirodė Joris Baniulis su Meda Maročkaitė, Natanas Astafjevas su Izabele Petrikėnaite bei Ieva Velbasyte, taip pat Augustas Naujokas – Kotryna Kazakevičiūtė, jie visi iškovojo pirmąsias vietas.

Vaikų grupėje Gabrielius Mituzas su Ema Bočkovskyte užėmė trečiąją vietą, o su kita partnere Emile Damulyte liko penkti.

Jaunučių I amžiaus grupėje, skirtingose klasėse Augustas Maročka ir Simona Jefimenkaitė užėmė pirmąją (E6 klasė) ir antrąją (E4 klasė) vietas.

Jaunučiai II grupėje, skirtingose klasėse Milius Rinkevičius su Rūta Pupinyte (E4) ir Benas Kulieša su Saule Pupinyte (E6) iškovojo ketvirtąsias vietas.

Vyriausieji Aleksandras Malanovas ir Austėja Liškauskaitė standartinių šokių programoje užėmė antrąją prizinę vietą ir namo parsivežė iškovotas taures.

Tai buvo paskutinės varžybos prieš naująjį sezoną, kuris prasidės rugsėjį. Sveikiname šokėjus ir linkime sėkmingų startų ateityje.

Klubo „Bonus“ inf.