Paskelbtas Miesto naujienos

Šią savaitę posėdžiauja tarybos komitetai

Antradienis, 18 May 2021 16:13 Parašė 

Prieš savivaldybės tarybos posėdį, vyksiantį gegužės 27 d., šią savaitę nuotoliniu būdu sprendimų projektus, kurių yra trys dešimtys, svarsto tarybos komitetai.

Didžiausias krūvis visada tekdavo Ekonomikos, finansų ir verslo plėtros komitetui (pirmininkas Kęstutis Macionis), tačiau šį kartą daug klausimų svarstys ir Sveikatos, ekologijos ir socialinių reikalų komitetas (pirmininkė Birutė Platkauskienė).

Bus analizuojamos įstaigų pateiktos veiklos 2020 metais ataskaitos, įvairios tvarkos bei nuostatai; svarstoma dėl viešųjų įstaigų Jonavos pirminės sveikatos priežiūros centro, Jonavos ligoninės, Greitosios medicinos pagalbos stoties stebėtojų tarybų sudarymo, kt.  

Komitetuose bus diskutuojama dėl Jonavos kūno kultūros ir sporto centro stadionų teikiamų mokamų paslaugų įkainių patvirtinimo, dėl Jonavos rajono kelių priežiūros ir plėtros programos lėšų skyrimo ir naudojimo metodikos patvirtinimo, kitais klausimais.

Tarybos nariai susipažins su informacija apie daugiabučių namų atnaujinimo projektų vykdymo ir Jonavos miesto kvartalo energinio efektyvumo didinimo programos įgyvendinimo eigą.

„Alio Jonavos“ inf.