Paskelbtas Miesto naujienos

Ugniagesiai gelbėtojai pasveikinti su Šv. Florijono diena

Antradienis, 04 May 2021 16:19 Parašė 

Jonavos rajono savivaldybės meras Mindaugas Sinkevičius antradienį pasveikino Jonavos ugniagesius gelbėtojus su Šv. Florijono – ugniagesių globėjo diena.

Jonavos priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos viršininkui Sauliui Kuliešiui ir Jonavos rajono priešgaisrinės tarnybos viršininkui Vygaudui Čižauskui meras įteikė padėkas už ilgametį ir nepriekaištingą vadovavimą tarnyboms.

Už  pavyzdingai atliekamas tarnybines pareigas taip pat apdovanoti Jonavos rajono priešgaisrinės tarnybos Žeimių ugniagesių komandos skyrininkas Albinas Morkūnas, Jonavos rajono priešgaisrinės tarnybos Upninkų ugniagesių komandos ugniagesys Evaldas Kaukas ir Jonavos rajono priešgaisrinės tarnybos Ruklos ugniagesių komandos ugniagesys Arūnas Pauplys.

Ugniagesius ir savanorius taip pat pasveikino Jonavoje išrinktas Seimo narys Eugenijus Sabutis, rajono policijos atstovai.

Jonavos priešgaisrinėje gelbėjimo tarnyboje apsilankiusius politikus ugniagesiai gelbėtojai supažindino su naudojama technika, davė išbandyti gaisrų gesinimo priemones – rajono meras ir Seimo narys varžėsi taikliojo „gaisrinio šaudymo“ rungtyje.

Jonavos savivaldybės inf.