Spausdinti šį puslapį
Paskelbtas Sportas

Europos kiokušin karate čempionate kovos ir jonavietis Antanas Klibavičius

Pirmadienis, 03 May 2021 08:28 Parašė 

Nors jau daugiau nei metai pasaulyje vyrauja COVID-19 epidemija, tačiau gyvenimas nestoja ir toliau verda sportinės kovos stadionuose bei arenose. Sportininkai toliau ruošiasi ir įvairaus lygio Senojo žemyno ir pasaulio čempionatams bei olimpinėms žaidynėms. Atrodo visai neseniai šalį Europoje  ginė ir Jonavos sportininkas, tačiau šis ir vėl save išmėgins aukšto lygio varžybose.

Antanas Klibavičius jau ir anksčiau yra dalyvavęs Europos karatė čempionatuose. Jo sportinių trofėjų kolekcijoje – ne tik daugybė taurių, medalių bei diplomų, bet ir tikras deimantas, kuriuo jis buvo apdovanotas Antverpene (Belgijoje) vykusiame kontaktiniame karatė turnyre ,,Diamond Cup“.

Jonavietis Antanas Klibavičius (svorio kategorija 95+ kg) ir vėl atstovaus mūsų šaliai Europos kiokušin karatė čempionate. Kelialapį į jį Jonavos „Kumite“ klubo atstovas iškovojo praėjusį savaitgalį, kai tapo laimėtoju Lietuvos kiokušin karatė rinktinės stovykloje vykusioje atrenkamojoje kovoje.

Jau sudarytoje Lietuvos rinktinėje ruošiasi 25 sportininkai, kurie medalių šiemet sieks Gruzijoje vyksiančiame čempionate.