Spausdinti šį puslapį
Paskelbtas Futbolas

Nepraradusi taškų – vienintelė FK „Jonava“

Pirmadienis, 03 May 2021 08:23 Parašė 

2021 metų Lietuvos futbolo federacijos (LFF) pirmosios lygos čempionate praėjusią savaitgalį eilinis turas nebuvo žaidžiamas, tačiau įvyko keli praleistų turų susitikimai. Jau dabar aišku, kad lygoje liko tik dvi komandos, kurios nepralaimėjo nė karto. Tai FA „Šiauliai“ ir FK „Jonava“.

Taip dvi komandos liko po to, kai praėjusią savaitę praleistas rungtynes sužaidė Vilniaus „Žalgiris B“. Pastaroji ekipa pirmus tris savo mačus laimėjo dideliais rezultatais, įmušdami ir itin daug įvarčių. Šįkart jaunieji žalgiriečiai pirmą kartą suklupo. Jie savo aikštelėje 1:3 neatsilaikė prieš Kazlų Rūdos „Šilą“, kurio gretose vėl pasižymėjo Ričardas Beniušis. Tad po šio pralaimėjimo Vilniaus komanda leido FK „Jonavai“ likti vienintele dar taškų nepraradusia komanda. „Žalgirio B“ sužaidė ir dar vienas rungtynes, kuriose 4:2 įveikė „Kauno Žalgirio“ dublerius. Šiose rungtynėse Meinardas Mikulėnas pelnė du įvarčius ir savo sąskaitą padidino jau net iki 9 ir tapo vienvaldžiu rezultatyviausiųjų sąraše.

Praėjusį sekmadienį įvyko paskutiniosios praleistos antrojo turo rungtynės. Kretingos „Minija“ rungtyniavo su Vilniaus „Riteriai B“ ekipa ir mačas baigėsi taikiu rezultatu. Vilniečiai rezultatą išlygino jau per teisėjo pridėtą laiką (1:1).

 Naujojo, septintojo, turo susitikimai prasidės jau šį antradienį. Gegužės 8 d., šeštadienį, FK „Jonava“ Vilniaus BFA arenoje susitiks su Baltijos futbolo akademijos (BFA) ekipa (15.00 val.).