Spausdinti šį puslapį
Paskelbtas Aktualijos

Tapkite "Mes rūšiuojame" ambasadoriais

Penktadienis, 03 June 2016 03:00 Parašė 

Kviečiame aktyvius, veiklius bendruomenių gyventojus tapti aplinkosauginio projekto „Mes rūšiuojam“ ambasadoriais ir kartu kurti atsakingą, aplinką tausojančią visuomenę!

Kodėl verta tapti projekto „Mes rūšiuojam“ ambasadoriumi. Bendradarbiaudami su mumis ne tik tinkamai sutvarkysime elektronikos, nebenaudojamos buitinės technikos, nešiojamų baterijų atliekas, prisidėsite prie jaukesnės ir saugesnės Jūsų bendruomenės aplinkos kūrimo, bet ir už sukauptus taškus įsigysite Jums ir Jūsų bendruomenei reikalingų prekių ir/ar paslaugų taip pat turėsite galimybę laimėti papildomus projekto partnerių įsteigtus prizus!

Ambasadorius, norinčius dalyvauti projekte kviečiame registruotis žodžiu - tel. 8 (5) 206 0901, mob. tel. 8 684 03849, elektroniniu paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. ir projekto internetinėje svetainėje www.mesrusiuojam.lt/prisijunk-ir-tu/.

Verta žinoti:

· Suburkite savo bendruomenę, rinkite elektros ir elektroninės įrangos bei nešiojamų baterijų atliekas, o UAB „Atliekų tvarkymo centras“ darbuotojai su Jumis suderintu laiku ir suderintoje vietoje atvažiuos jų paimti.

· Atliekos, paimant jas iš Jūsų atstovaujamos bendruomenės, bus pasvertos ir Ambasadoriui bus paliekama pažyma, kurioje bus nurodomi Atliekų kiekis ir rūšis.

· Pasibaigus projekto aktyviam etapui (rugsėjo 1 dieną) organizatoriai suskaičiuos bendruomenių sukauptus taškus už kuriuos iš projekto partnerių Ambasadoriai ir bendruomenės galės įsigyti prekių ir paslaugų.

· Aktyviausios Ambasadorių atstovaujamos bendruomenės laimės papildomus, Projekto partnerių, įsteigtus prizus!

· Visiems, bendruomenes atstovaujantiems Ambasadoriams bus pateikta išsami informacija apie atliekų surinkimą, esant poreikiui bus išdalintos specialios talpos nešiojamų baterijų atliekoms rinkti bei aktualūs informaciniai pranešimai.

Taškai, už surinktas Atliekas, skiriami tokia tvarka (vieno taško vertė yra vienas euras):

Buitinės technikos ir elektronikos atliekos, išskyrus kineskopinius monitorius, televizorius ir dienos šviesos lempas - 90 taškų už vieną toną;

Kompiuterių monitoriai, televizoriai – 30 taškų už vieną toną;

Nešiojamųjų baterijų ir akumuliatorių atliekos – 600 taškų už vieną toną.

*surinkus 5 ir daugiau tonų elektronikos atliekų, papildomai Ambasadoriui skiriama po 30 taškų už toną; surinkus 100 kg ir daugiau nešiojamųjų baterijų atliekų, Ambasadoriui papildomai skiriama 30 taškų.

Dėl Atliekų surinkimo organizavimo seniūnijose ir bendruomenėse kreipkitės el.paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba telefonu 8 684 03849.

Visą informaciją apie projektą rasite www.mesrusiuojam.lt.