Paskelbtas Miesto naujienos

Savaitgalį dviratininkų lenktynės ribos eismą Jonavos gatvėse

Trečiadienis, 01 June 2016 15:00 Parašė 

horizontalus

 

 

 

 

Birželio 4-5 dienomis Jonavoje, Pro Cycling LT ir Jonavos kūno kultūros ir sporto centras, pirmą kartą rengia daugiadienes dviratininkų lenktynes „Jonava Cycling Tour“.

Automobilių eismas ir jų parkavimas Jonavos miesto gatvėse bus ribojamas nuo birželio 3 iki birželio 5 dienos. Penktadienį ir šeštadienį bus draudžiamas automobilių parkavimas J. Basanavičiaus g. dešinėje pusėje (važiuojant link Žeimių g.) ir Lietavos g. dešinėje pusėje (važiuojant link J. Basanavičiaus g.) (išskyrus šiose gatvėse specialiai parkavimui pritaikytose vietose).

Šeštadienį nuo 6.00 val. iki 18.00 val. uždaromas eismas Žeimių g. atkarpoje ties savivaldybe, o nuo 7.00 val. iki 10.30 val. ribojamas eismas viena kelio puse Žeimių, Lietavos ir J. Basanavičiaus g., nuo 10.30 val. iki 17.30 val. šiose gatvėse, vienoje kelio pusėje, eismas uždaromas.

Sekmadienį nuo 8.00 val. iki 17.00 val. uždaromas eismas Žeimių g. atkarpoje ties savivaldybe, o nuo 14.30 val. iki 15.00 val. laikinai ribojamas eismas Žeimių, Kosmonautų, Lietavos ir J. Basanavičiaus g.

Šeštadienį ir sekmadienį taip pat laikinai bus ribojamas išvažiavimas iš kiemų į Žeimių, Kosmonautų, Lietavos, J.Basanavičiaus gatves. Birželio 4 d. patekti į Rimkų mikro rajoną bus galima per Klaipėdos g.

Organizatoriai Jonavos gyventojų atsiprašo už būsimus nepatogumus ir ragina savaitgalį praleisti be automobilio. Taip pat pat kviečia palaikyti dviratininkus lenktynių metu, o šeštadienį išbandyti lenktynių trasą Jonavos dviračių parade.

Daugiau informacijos apie renginį rasite adresu www.jonavacyclingtour.lt