Spausdinti šį puslapį
Paskelbtas Krepšinis

Šią savaitę – NKL finalo ketvertas Jonavoje

Pirmadienis, 29 March 2021 08:21 Parašė 

NKL – VIKINGLOTTO 2020-2021 metų sezono finalo ketvertas vyks Jonavos sporto arenoje. Šiemet sezoną vainikuosiančios lemiamos kovos truks tris dienas – finalo ketvertas bus surengtas balandžio 1-3 dienomis.

Praėjusią savaitę paaiškėjo ir paskutinysis finalinio ketverto dalyvis. Juo tapo dvi rungtynes iš eilės laimėjęs „Telšių“ klubas, kuris trečiajame mače 73:71, o ketvirtajame – 80:56 įveikė Kauno „Žalgirio“ dublerius.

Balandžio 1-ą, ketvirtadienį, įvyks abu pusfinaliai, kitą dieną bus žaidžiamos rungtynės dėl trečiosios vietos, o balandžio 3 dieną, šeštadienį, įvyks mačas dėl 2020-2021 metų sezono NKL – VIKINGLOTTO titulo.

 „Reikia džiaugtis, kad su visais COVID-19 viruso iššūkiais iš posūkio jau išėjome į finalo tiesiąją, – sakė NKL – VIKINGLOTTO vykdantysis direktorius Giedrius Grybauskas. – Labai tikimės, kad finalo tiesioji mums nesibaigs nemaloniu siurprizu ir galėsime suplanuotomis datomis baigti sezoną. Džiaugiamės, kad visos komandos disciplinuotai laikėsi COVID-19 protokolo, labai kantriai ir lanksčiai žiūrėjo į visus susirgimus bei begalę tvarkaraščio pokyčių. Dėkoju visiems už kantrybę.

 Reikia pasidžiaugti mūsų klubų įžvalgomis ir lygos prezidento Remigijaus Štaro mintimis – pasiteisino tai, jog suplanavome trumpesnį sezoną. Pabrėžiu, kad pirmą kartą planavome trumpesnį sezoną, atsižvelgėme į COVID-19 viruso situaciją. Visos komandos tikrai džiaugiasi, kad šis sezonas yra trumpesnis, nes visi yra labai pavargę dėl netolygaus treniruočių proceso, ligų, karantino. Jį pabaigus, nusistovės gyvenimas, kitų metų planavimas.“

P. S. Vadovaujantis Lietuvos įstatymais, finalo ketvertas vyks be žiūrovų.

Pirmąją finalo ketverto dieną, balandžio 1-ą, tarp pusfinalio rungtynių bus surengtas „SB Lizingas – Snaiperio“ konkursas, kurį transliuos Delfi TV.

Per finalo rungtynių pertrauką bus apdovanoti 2020-2021 metų NKL – VIKINGLOTTO sezono geriausieji.

Finalo ketvertas Jonavoje taip pat vyko 2018 ir 2019 metais. 2019-2020 metų sezonas dėl COVID-19 viruso nebuvo baigtas.

Finalinio ketverto varžybų tvarkaraštis (Jonavos sporto arena):

Balandžio 1 d., ketvirtadienį, 16.00 val.  I pusfinalis Šakių „Vytis“ – „Telšiai“ (Delfi TV)

Balandžio 1 d., ketvirtadienį, 19.00 val. II pusfinalis Jonavos „CBet“ – Marijampolės „Sūduva-Mantinga“ (Delfi TV)

Balandžio 2 d., penktadienį, 18.00 val. rungtynės dėl III vietos (Delfi TV)

Balandžio 3 D., šeštadienį, 19.30 val. finalas (Info TV)