Jonavos pareigūnai vėl kviečia atsiliepti. Gal šie daiktai jūsų?

Trečiadienis, 01 June 2016 03:00 Parašė 

Jonavos rajono policijos komisariato kriminalinės policijos pareigūnai kartu su Kauno apskr. VPK Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnais, siekdami užkardyti vagystes iš gyvenamųjų patalpų mūsų mieste, gegužės 7 d., apie 1 val. nakties, Kosmonautų g. sulaikė du Jonavos gyventojus (gim. 1976 m. ir 1978 m.), kurie nešėsi krepšius su juvelyriniais dirbiniais, planšetiniu kompiuteriu, bižuterija, kitais daiktais.

Netrukus nustatyta, kad šie daiktai pagrobti iš buto, esančio Kosmonautų g., į kurį nurodyti asmenys įsibrovė išdaužę buto kambario lango stiklo paketą. Atlikus kratas šių asmenų gyvenamosiose vietose, rasti juvelyriniai dirbiniai, bižuterija, laikrodžiai, įvairūs buities įrankiai, kvepalai, dokumentai, kiti daiktai, kurie, kaip įtariama, pavogti iš butų Jonavos mieste.

Jonavos r. PK dėl įvykdyto nusikaltimo atliekamas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 2 d. (dėl vagystės).

Nusikaltimą įvykdę vyriškiai buvo sulaikyti ir uždaryti į areštinę. Abu vyrai anksčiau jau teisti.

Atliekant tolimesnius ikiteisminio tyrimo veiksmus, rasta ir daugiau, kaip įtariama, vogtų daiktų.

Asmenis, atpažinusius savo daiktus ar žinančius, kam jie gali priklausyti, prašome kreiptis į Jonavos PK pareigūnus telefonu (8 700) 63 324 arba el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

Kauno apskr. VPK informacija