Paskelbtas Sportas

Jaunosios Jonavos tinklininkės pralaimėjo

Pirmadienis, 08 February 2021 08:43 Parašė 

2020-2021 metų tinklinio varžybose tik viename čempionate dalyvauja Lijos Darandovienės treniruojama Jonavos „Aušrinė-KKSC“ . Šioje komandoje šiemet žaidžia jaunosios tinklininkės, tarp kurių vis dar rungtyniauja ukrainietė Irina Andrejeva. Tačiau šiame sezone jonavietės savo jėgas mėgina tik šalies čempionate, o Baltijos lyga lieka ateities klausimu.

Jaunos Jonavos tinklininkės sausio pabaigoje Vilniuje 1:3 nusileido Universiteto ekipai, o praėjusią savaitę žaidė jau savo aikštelėje Kūno kultūros ir sporto centro salėje „Aušrinė-KKSC“ susitiko su Alytaus „Prekyba-Parama“, kurios gretose rungtyniauja nemažai  ankstesnių metų Jonavos komandos žaidėjų.

Jonavietėms pasipriešinti varžovėms nepavyko ir pralaimėjo rungtynes „sausu“ rezultatu 0:3 (19:25, 20:25, 11:25). Pirmuosiuose dvejuose setuose tik jų pabaigose savo pranašumą įrodė dzūkės, tačiau trečiajame jos jau turėjo aiškų pranašumą.

„Aušrinė-KKSC“ gretose 7 taškus pelnė Irina Andrejeva, po 5 – Meda Michnevičiūtė ir Greta Mikoliūnaitė, 4 – Livija Sabatauskaitė.

Dar vienose savaitgalio rungtynėse Gargždų sporto centras taip pat 0:3 nusileido sostinės Universitetui.

TOP SPORT Lietuvos moterų tinklinio čempionate turi varžytis 7 komandos, tačiau TK „Kaunas“-VDU dar nesužaidė nė vienerių rungtynių, nes dalyvauja Europos klubų čempionate.

Čempionate tvirtai pirmauja dvi komandos: „Prekyba-Parama“ (22 taškai) ir Universitetas (19 tšk.). Trečią  vietą užima „Aušrinė-KKSC“ (7 tšk.).

Vasario 21 d., sekmadienį, Jonavos kūno kultūros ir sporto centro salėje susitiks su Gargždų sporto centro ekipa (12.30 val.).

GYTIS RAMANAUSKAS